Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? Terhességtől...

Mitől lehet ez? Terhességtől lehet egy nő szűkebb odalent? Szexuális életem elég átlagos volt viszont most elég nagy változás következett be.

Figyelt kérdés
Nagyon élvezem és szűkebb lettem odalent eddig is élveztem de most brutálisan "érzékeny" lettem lent . A párom is észrevette a változást. Néhányszor lehett alkalom mikor letett belőle baba de a teszt eddig negatív volt viszont most akarok még egyet csinálni mivel a hasam is minimálisan elkezdett nőni (alig észrevehető)

#teherbeesés #túl jó szex #szükülés odalenn
2018. nov. 4. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj meg, de kicsit okosodj, mielott babat szeretnel, mert ez egy nagyon buta kerdes.
2018. nov. 4. 01:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szűkülés odalent🤣🤣🤣

Ááá, sírok

2018. nov. 4. 06:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem szűkülés, hanem vérbőség okozhat ilyet..

Ez lehet terhességtől vagy ezer egyéb más okból is

2018. nov. 4. 07:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Gondolom azért raktam fel ide a kérdést mert nem tudtam . Ezen nem tudom mi olyan vicces .

Utólsó válaszoló neked pedig nagyon köszönöm a választ.

2018. nov. 4. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hüvelyi fertőzés szokott ilyet okozni inkább. Fordulj orvoshoz. Ja, és még mielőtt azt mondanád, hogy neked nincs fertőzésed, mert semmilyen más tüneted nincs, minden fertőzés más, van, hogy ennyi az összes tünet. Nálam is volt ilyen. Semmi más tünetem nem volt, csak szűkebbnek tűntem, nehezen ment a behatolás, utána már semmi gond nem volt az együttlét során. Az aktuális éves rákszűrésem is arra az időszakra esett. Elmondtam a problémámat az orvosnak, aki csináltatott tenyésztéses vizsgálatot. Candida fertőzésem volt. Szóval fordulj orvoshoz!

Ha pedig mégis terhes vagy, ha tünet van, akkor pozitív terhességi teszt is van. Ha a teszt negatív, akkor pedig a tüneteidet nem terhesség okozza. Ez ennyire egyszerű.

2018. nov. 4. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!