Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akikre egyedül hárul...

Anyukák, akikre egyedül hárul a gyereknevelés és a háztartás terhe, váltanál 6 órás munkára teljes munkaidő helyett kevesebb bérért?

Figyelt kérdés

Férjem van, de a munkahely távolsága miatt soha nincsen itthon,gyakorlatilag egyedül nevelem a gyerekeink. Iszonyú nehéz így mindent megoldani, sokszor van vitánk emiatt. A jelenlegi helyemen már rég óta dolgozom, karrier szempontjából állóvíz, de megbízható munkahely, fizetés jónak mondható, viszont stresszes. Normál esetben nem mondanék fel, amíg a gyerekek kicsik.

Viszont lenne most egy halál nyugis állás, 6 órában teljes más munkakör egy kis kftben. Egész életemben multinál dolgoztam, kis cégnél még sosem, totál bizonytalannak érzem. A fizetés pont annyival kevesebb, amit egyébként félreszoktunk tenni. viszont autóba sem kellene ülni h beérjek.

2018. nov. 3. 08:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%
Én váltanék. Ha mégis elválnátok, visszamehetsz teljes állásba.
2018. nov. 3. 16:28
 22/24 anonim ***** válasza:
54%

Nem váltanék.

A nyugalmad többet ér, igaz de a pénz a fontosabb mert egy kg kenyeret nem adnak csak úgy ingyen. 6 órás munkára lósz*art fizetnek 2 gyerekkel egyedül hogy boldogulnál?

2018. nov. 4. 21:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Inkább elgondolkoznék más alternatíván. Mennyit kerestek - kérdezd meg magadtól - jut-e pénz mondjuk takarítóra, aki hetente 1x nagytakarít? Vagy esetleg nincs olyan barátnő, aki vigyázna a gyerekekre, hogy tudjatok valahol romantikázni? Gondold át nagyon ezt a munkahely váltást mert, ha nem sül esetleg a dolog ott maradsz 2 gyerekkel 5 órás munkával és kb éhen haltok..
2018. nov. 4. 21:15
 24/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk, ha elválnék nyilván keresnék újra 8 órás munkát. Megyeszékhelyen lakunk, ipari park a közelbe, piacképes szakmáim vannak. Hasonló állást biztosan találnék, hasonló fizetéssel, amit veszítenék, hogy itt már bőven tettem le az asztalra, máshol meg kezdhetem előről...
2018. nov. 4. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!