Csaba névről mit gondoltok?
Tudom, hogy nem a legdivatosabb név manapság, de pont ezért is tetszik: nem gyakori a mai babák, kisgyerekek között, mégis mindenki ismeri. Régi név, de talán még nem ódivatú. Magyar név, de nem a most újonnan felkapottak közül. Gyerekként aranyos a Csabi becézés, később ha komolyabb formát akar, a Csaba is szép.
Nektek mi a véleményetek erről a névről? :) negatív vélemények is jöhetnek, őszinte válaszokat várok :D
Én egy kövér Csabát ismerek. Mindenki Jabba-nak hívja a star warsból. Mondjuk hasonlít is rá. 😊
Nekem emiatt negatív csengésű.
Nagyon tetszik.
Kisfiunknal is listás volt, most meg nem tudjuk a babák nemet, de lehetséges névnek tartom.
Szép név, én csak azért nem adnám, mert az exem is Csaba volt és csúnya szakítás volt...
Szerintem egyáltalán nem öreges név, több fiatal Csabát is ismerek a mai huszonévesek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!