Mit gondoltok erről a névről?
Figyelt kérdés
Gyarmati Lora Bella lenne a neve a babának. Mit gondoltok erről a névről?2018. nov. 1. 22:34
1/15 anonim válasza:
Lora helyett lehetne Laura. az úgy szép lenne. a Bella az 'maradhat'.
3/15 A kérdező kommentje:
#2: Miért lennék troll? Mert így szeretném elnevezni a gyermekemet?
2018. nov. 1. 22:55
5/15 A kérdező kommentje:
Az ő lányukat is így fogják hívni? Erről nem is tudtam, esküszöm.
2018. nov. 1. 23:09
6/15 anonim válasza:
Egyrészt a vezetéknévhez nem passzol a Lora, másrészt a Lorához sem a Bella. Azért nem passzol a vezetéknévhez mert a Lora túl idegen hangzású, másrészt kicsit nyelvtörő is ahogy próbálkoztam kimondani. Lora Bella meg összefolyik mintha Donatella lenne kb.
Gyarmati Bella egész jól hangzana,ha szabad javasolni alternatívát.
7/15 anonim válasza:
Kasza Tibiek ugrottak be nekem is.Szerintem nem hangzik jol a vezeteknevettek amugy sem.A Laura jobban illene hozza en is azt mondom.Egyeebkent meg nagyon szep nevek.Vicces de mi is a Lora nev melle kerestunk masik nevet,a Bella volt az egyik eselyes,majd mikor megtudtam,hogy Kasza Tibiek kislanyat is igy fogjak hivni,kicsit elszomorodtam,mert biztosan kaptuk volna a megjegyzeseket,hogy toluk "loptuk"a nevet.A mi kislanyunk vegul a Lora Olívia nevet kapta:)
8/15 anonim válasza:
*vezeteknevetekkel
Bocsanat elirtam.
9/15 anonim válasza:
Tökéletes. Nekem nagyon tetszik. Egyszerűen szuperszép. Akár egyben kimondva is jól hangzik Lorabella! Hú de vagány. Ráadásul felnőttként is tökéletes. Ne módosítsd, ez nagyon jó.
10/15 A kérdező kommentje:
Milyen Rezső?
2018. nov. 1. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!