Szilvia névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Adta valaki mostanában?
Ismertek ilyen nevű kislányt?
Tetszik nektek a név?
2018. okt. 30. 19:42
1/18 anonim válasza:
Nagyon 90-es évek, 25 év alattit nem ismerek ezzel a névvel.
3/18 anonim válasza:
Csúnyának találom. És nem azért nem tetszik, mert korábban gyakori volt, alapból nem.
4/18 anonim válasza:
Idejétmúlt, snassz, nem is szép.
5/18 anonim válasza:
Nekem tetszik, nálunk azért nem ez lett a neve, mert nem illik a családnévhez. Tetszik a hangzása, egy gyerekkori barátnőm neve, és egy nekem kedves kitalált szereplőé. Azért is gondoltam erre, mert nem ismeretlen vagy idegen hangzású, de mostanában nem igazán adják, nem lenne két-három Szilvia az osztályban. (Fiam csoportjában van 4 Bence és 3 Hanna, 22 gyerekből.)
6/18 anonim válasza:
Mi a papírtörlőkendőt hívjuk Szilviának, bár amúgy sem tetszene.
7/18 anonim válasza:
Nem szép név, nem adnám a kislányomnak.
8/18 anonim válasza:
Tesóm Szilvia, 30-on felül van. 80-as évek klasszikus neve, nekem sosem tetszett
9/18 anonim válasza:
Egy volt évfolyamtársam adta ezt a nevet a lányának. Nekem tetszik, gyerekként is tetszett.
10/18 anonim válasza:
Szerintem szép név. Három 40es barátnőm is van ezzel a névvel. Kisgyereket nem ismerek egy Szilviát sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!