Mit gondoltok a Szilvia névről?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mostanában elég ritka, de erre gondoltunk a férjemmel a kislányunknak.2016. febr. 25. 00:56
1/9 anonim válasza:
Lenyeg, hogy nektek tetszen, a ti gyereketek.
Tesomat hivjak igy, nekem nem tetszik, de tesomra illik.
3/9 anonim válasza:
Egy gonosz, kötekedő, vörös rövidhajú főnöknő jut róla eszembe (nem volt ilyen nevű főnöknőm, de valahogy ez ugrik be, semmiképp sem egy aranyos kislány)
4/9 anonim válasza:
szép, lágy hangzású, szerintem nagyon nőies név.
5/9 anonim válasza:
Ha tetszik, adjátok. Nekem soha nem tetszett.
6/9 anonim válasza:
Tesómat így hívják.
Nekem mindig tetszett a neve, szép, lágy, nőies hangzású, becézhető, az én korosztályomban már egy se volt, és külföldön is megértik.
7/9 anonim válasza:
Engem így hívnak :)Igazából szeretem a nevemet, ma már elég ritkának számít a gyerekek között, hosszú évek óta nincs benne a név a top100-as listában. Bezzeg a 80'-as évek végén hárman is voltunk az ovis csoportban. :)
9/9 anonim válasza:
Szép név; de mi a családnév hozzá, attól is függ, hogy jól hangzik-e.
Kivéve, ha családi hagyományból kapná, és akkor nem számít a hangzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!