Zlatkó névről vélemény?
Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 22:19
1/10 anonim válasza:
Olyan, mint egy vezetéknév. Zlatkó .... várnám a folytatást a nevének.
3/10 anonim válasza:
Zlatko szlovákul aranyom...pl moja zlatko...aranyom :D csak hogy tisztába légy vele
4/10 anonim válasza:
A zlotyi lengyel pénz? Na, az jut róla eszembe.
5/10 anonim válasza:
Ez nekem vezetéknév...mintha úgy akarnál elnevezni egy gyereket, hogy Szabó Kovács.
6/10 anonim válasza:
Én Zaklatónak olvastam első nekifutásra. Nekem is inkább vezetéknév hatása. Elengedném ezt a nevet vagy választanék mellé egy normálisat.
7/10 anonim válasza:
Nem tetszik.
A női változata egy fokkal jobb.(Zlata).
8/10 anonim válasza:
Elterjedt név szerebek és horvátok körében.Magyarul nem pont úgy ejtik ahogy írtad.Horvát nyelven jobban hangzik.Ha teteszenek a délszlév nevek az Iván,Milán magyarul jobban hangzanak mint a Zlatko.
9/10 anonim válasza:
Van egy szuper játék amiben öntudatra ébredt android robotokkal játszol és abban volt egy férfi, robotokat kínzott és kísérletezgetett rajtuk. Nekem ő jut eszembe :D
10/10 anonim válasza:
ez egy délszláv név és sztem Magyarországon nem is adható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!