Szülőként megváltozott a szexuális életetek, vagy rendszeresen folytatjátok?
Figyelt kérdés
2018. nov. 1. 15:49
1/14 anonim válasza:
Én azt hittem meg fog változni, hiszen mindenfelől ezt lehet hallani,hogy nem lesz idő egymásra.Nálunk nem így van és már 4 gyerek van.A legkisebb 8 hetes múlt még csak.
2/14 anonim válasza:
Szülés után közvetlenül változott, nem nagyon volt libidóm a szoptatás miatt főleg, meg fájt is, ami a nődoki szerint szintén a hormonok felborult egyensúlya miatt lehetett (császáros voltam, így egyéb oka nem nagyon lehetett), szóval ritkább lett. De aztán szépen visszaállt minden, és ugyanolyan lett, mint előtte.
3/14 anonim válasza:
Változott. Időhiány, fáradtság, lehetőség hiánya (gyakran ébredő gyerek..).
De nem szűnt meg, különben második gyerekünk se lett volna rövid időn belül.
4/14 anonim válasza:
Nem, mert nem kényeztettem el a gyerekeimet és nem is aludtunk velük egy ágyban.
5/14 anonim válasza:
Természetes, hogy mindenkinek változik.
6/14 anonim válasza:
Ha ébren van, akkor nyilván nem szexelünk, így a spontaneitásnak lőttek kicsit, de kb. ugyanannyit vagyunk együtt mint baba előtt.
7/14 anonim válasza:
Nàlunk is annyiban változott,hogy már nem akkor vagyunk együtt mikor akarunk. Mennyiség/minőség viszont nem változott :)
8/14 anonim válasza:
7 hónapos. Terhesség előtt naponta együtt voltunk évekig, ez azért csökkent. Vágy van, csak fáradtság, ébredő gyerek, stb. Előtte is minden rendben volt, de talán most még jobb minőségileg, pedig hüvelyi úton szültem. Szoptatok is még, de szerencsére a libidómmal nincs probléma.
9/14 anonim válasza:
2,5 eves. A szexualis eletunk ugyanolyan gyakori, mint terhesseg alatt vagy elott volt (kb 2 naponta). Nalunk is a spontaneitas tunt el, mivel ugye ebren van a gyerek.:) A minosege szerintem jobb lett, mint elotte volt, minket a terhesseg nagyon, jobban osszekovacsolt lelkileg.
10/14 anonim válasza:
Nem változott, közvetlenül a szülések után sem volt baj szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!