Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hüvelyi probiotikumot ti...

Hüvelyi probiotikumot ti használtok? Lehet rendszeresen?

Figyelt kérdés
Nagyon hajlamos vagyok a fertőzésekre. Most csináltam először egy hüvelyflóra visszaállítást 10 napon keresztül, ez idő alatt nem is volt tünetem. Azt olvastam, akik fogékonyak, azok használhatnak ilyen hüvelykapszulákat rendszeresebben is (hetente, pár naponta), például strand előtt után, utazáskor, szex után pl. Ti használtok? Használatom sűrűbben?
2018. jún. 23. 09:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Például Idelyn, Canesflor...
2018. jún. 23. 09:35
 2/3 anonim ***** válasza:
64%

Nekem terhesség alatt volt egy húgyúti fertôzésem, akkor a doki napra pontosan megmondta, hogy mit mikor alkalmazzak - a probiotikumot is. Nem éreztem szükségét, hogy azon túl kúrát csináljak.

Ha hajlamos vagy a fertôzésekre, kérdezd meg az orvosod, hogy szabad-e ilyen sûrûn, ha igen, melyiket.

2018. jún. 23. 09:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne ezeket használd, sajnos, nem elég jók.

Először is, menj el orvoshoz, és ha ő mindent rendben talál, akkor vegyél a patikában Gynophilust. Abból használj el egy kúrát, és az útmutatón azt is megtalálod, milyen gyakran használhatod fenntartásra.

2018. jún. 23. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!