Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülőként megváltozott a...

Szülőként megváltozott a szexuális életetek, vagy rendszeresen folytatjátok?

Figyelt kérdés
2018. nov. 1. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
Hát én leszek a kakkuktojás. Egy éves a fiam, még nem találtunk vissza a régi ösvényre. A minőséggel semmi gond, sőt... viszont a mennyiség az elég gyenge. A férjem végre ebben a félévben befejezi az egyetemet, ami nagy követ görget majd le az egész család lelkéről, gyerkőc is egyre “kiszámíthatóbb” én se vagyok már olyan zombi mint a legelején voltam, szóval javuló tendenciát mutatunk.
2018. nov. 1. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos igen. De nem miattam. Én továbbra is megmaradtam nőnek lenni, nemcsak anya vagyok, a férjem viszont csak a munkának él, meg a pihenésnek. Miatta élünk alig nemi életet. Számtalanszor jeleztem már felé, hogy ez nagyon nagy gond az én részemről, de változás nincs.

Őszinte leszek, erre rá fog menni a házasságunk.

2018. nov. 2. 09:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Meg hát, hogy ne változott volna.. a baba lassan 2 éves de a nyugdíjas nagyszüleim többet vannak együtt mint mi.. valahogy mindig fáradt, vagy nincs ideje, vagy valami hasonló lányos sz*rság..próbáltam már többet segíteni a házimunkában, kedveskedni neki, külön programot szervezni neki, hátha ha több szabadideje lesz akkor..de úgy sem változott egyáltalán semmi.. a legrosszabb hogy mindig csak halogatja, majd holnap délután, majd estére, majd hétvégén.. és ez a legrosszabb, mert csak mint egy idióta mindig csak várom hogy talán majd most este, mert azt ígérte.. még a barátaimnak sem mondom el, mert azok többsége jót röhögne rajtam hogy miért nem megyek velük, ők megoldják úgy hogy eljárnak "masszázsra" meg olyan fiús bulikra ahova a lányok nem mennek velük..

34F..

2018. nov. 8. 11:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Amíg asszonykám be nem töltötte az 52-t, addig nem sokat változottg nem sokat változott. Onnantól csak heti egyszer hancúrozunk.
2018. dec. 18. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!