Miért itt kérdezitek meg a gyerek nevét?

Kíváncsivá tettél! Elárulod a neved Kedves Kérdező? :)
Egyébként az én fiam Tamás Barnabás. Nem néztem utána mikor nevet választottunk, hogy mennyire gyakori. Nálunk a fontos szempont az volt, hogy jól hangozzon a vezetéknévvel, hogy mindkettőnknek tetszen, és ne legyen cifra.
(+ a legfontosabb szempont az volt, hogy T betűvel kezdődjön, mert apának a monogramja T.T. és azt szerette volna, ha a kisfia is T.T. lesz. Nem az apja nevét kapta meg, de így is T.T. lett :))

Ja és a kórházban, mikor szülni mentünk, és kérdezték hogy fogják hívni, ott is megjegyezték, hogy végre egy "normális nevű" baba! :)
Utolsó voltam.

Szia!
Én pl. nagyon szeretem a nevekkel kapcsolatos kérdéseket, kiskorom óta érdekelnek a nevek. És a névmemóriám is csillagos ötös. Nem tudom miért, de így van. nekem tetszenek az egyszerűbb és a különlegesebb nevek is!
Remélem nem kapok lepontozást, mert másképp gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!