Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért itt kérdezitek meg a...

Miért itt kérdezitek meg a gyerek nevét?

Figyelt kérdés
Mindennap bele botlok egy-egy ilyen kérdésbe"Szerintetek, hogy hívjam..." Kedves anyukák. ezt nem apával kellene egyeztetni? Egyre "különlegesebb" neveket akartok adni, aminek se füle se farka! Tudom, most majd írjátok, hogy provokálok, és mindenki azt tesz, amit akar, de miért toltok ki a gyerekkel? Van annak a csuda névnek jelentése?
2010. jún. 25. 07:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kíváncsivá tettél! Elárulod a neved Kedves Kérdező? :)

Egyébként az én fiam Tamás Barnabás. Nem néztem utána mikor nevet választottunk, hogy mennyire gyakori. Nálunk a fontos szempont az volt, hogy jól hangozzon a vezetéknévvel, hogy mindkettőnknek tetszen, és ne legyen cifra.

(+ a legfontosabb szempont az volt, hogy T betűvel kezdődjön, mert apának a monogramja T.T. és azt szerette volna, ha a kisfia is T.T. lesz. Nem az apja nevét kapta meg, de így is T.T. lett :))

2010. jún. 25. 21:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Ja és a kórházban, mikor szülni mentünk, és kérdezték hogy fogják hívni, ott is megjegyezték, hogy végre egy "normális nevű" baba! :)

Utolsó voltam.

2010. jún. 25. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pl. nagyon szeretem a nevekkel kapcsolatos kérdéseket, kiskorom óta érdekelnek a nevek. És a névmemóriám is csillagos ötös. Nem tudom miért, de így van. nekem tetszenek az egyszerűbb és a különlegesebb nevek is!

Remélem nem kapok lepontozást, mert másképp gondolom.

2010. jún. 26. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!