Hol ültetek az autóban, amikor 2 gyerekülés került bele és nem ti vesettetek?
Hamarosan megszületik a második babánk, és azon gondolkozom, hogy amikor a hordozóból átkerül az autósülésbe, én hol üljek? Elöl? De akkor nem érem el, ha sír. Vagy másszak hâtra középre a két gyerek közé? Egyiket sem raknám szívesen elôre.
Isofixes autó, egy passat.
Ti hogy csináltátok?
Hátul ültem mellette, amíg egy volt, kb. 1 éves koráig. (tudom, az anyósülés a legtöbb nőnek/feleségnek presztízs, de engem nem nagyon érdekelt hogy Elöl üljek).
A masodiknál már a 8 eves nagytesó ül mellette szóval ha gond van akkor úgyis tud neki segíteni. Eleg sokszor kiesik pl. a cumi, vagy leejti félálomban a játékát.M Mivel a babaülés menetiránynak háttal van (ahogy egyébként kell!), ezért anyósülésről baromira nem lehet elérni a babát.....nem is látja ő sem aki az anyósülésen ül...ha sír egy 1 hónapos baba mert felriad, hogy nyugtatja meg az aki elöl pöffeszkedik?
Én èpp hátul ülök a kèt gyerek között :) Egyik oldalamon 4 éves izofixes autòsülésben, a másikon 8 hòs hordozòban menetiránynak háttal.
Én így èrzem jòl magam. Takargatom, ha sír vïgasztalom.
Vèkony vagyok. Nem kènyelmetlen. 2 òrás ùt...
Nekünk már két gyerekünk volt, amikor autónk lett. Én vezetek, de a férjem nem ült hátra soha.
3. és 4 gyerekek is hátul vannak. Amíg baba, addig általában bealszik. Amikor nagyobbacskák? Hát, az enyémek nem kedvelik az autózást. A legidősebb testvér szokott a pici mellett ülni, és segít, amiben csak tud. Nagyon ügyes, de a cérna hosszabb utazásoknál el szokott fogyni. ☺
Igyekszünk úgy utazni, hogy alvásidőre essen, és ha szerencsénk van alszik.
Én sokat megyek egyedül is, akkor se tudom patyulgatni. Beszélek hozzá. (Mondjuk most már lassan két éves) De így sem könnyű még vele az autózás. Ja és egyterű VW, kb. olyan lehet mint a Passat. A férjem is alig éri el a picit, aki mögötte utazik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!