Hol ültetek az autóban, amikor 2 gyerekülés került bele és nem ti vesettetek?
Hamarosan megszületik a második babánk, és azon gondolkozom, hogy amikor a hordozóból átkerül az autósülésbe, én hol üljek? Elöl? De akkor nem érem el, ha sír. Vagy másszak hâtra középre a két gyerek közé? Egyiket sem raknám szívesen elôre.
Isofixes autó, egy passat.
Ti hogy csináltátok?
Egy gyerek van és még soha nem ültem hátra. Férjem vezet én mellette. A babánk nem szokott sírni kocsiban. 1-2x fordult elő de a kocsiban mindig bealszik
Aztán nézelődik
Amikor még 1 gyerek volt sem rémlik, hogy bármikor hátul ültem volna 🤔
Mondjuk én hátul világ életemben szinte mindig rosszul voltam...
Meg sem fordult a fejemben hátul ülni, hátra lehet fordulni, hogyha olyan van akkor meg meglehet állni.
Ne a gyerek irányítson már, szokja meg , autóban van akkor nyugalom van. Az exem fia csinálta azt, hogy szántszándékkal dobálta le a játékait az autósülésből az meg mindig megállt , és felvette neki egy percenként.
Egyértelmű, direkt csinálta.
Persze ezt most nem a kisbabára értem, de a legtöbb gyerek Amúgyis nyugton van az autóban. Persze most nem arról van szó, hogy valamelyikkel az orvoshoz mentek és fogni kell a hányós zacskót.
Köszönöm a válaszokat, szerintem akkor elôre ülök.
Mondjuk azt nem értem, hogy értek hátra a gyerekhez. Elôre fele van fordítva az ülése? Mert úgy még ok, de az miénk menetiránynak háttal ül még.
Azon jó mosolyogtam, hogy “kisautóban”, amikor írtam, hogy passat, de hát kinek mi a kicsi 😀
Első vagyok, amikor háttal ült, akkor is hátra fordultam, még könnyebb is volt elérni, nem kellett olyan messze nyúlni. Kis tükröt szereltünk fel a fejtámlára, abban láttuk a visszapillantóból is, hogy mi újság.
Én azért sem ültem mellé, mert sokszor utaztunk ketten, és jobb volt, hogy megszokta, hogy nem ülök ott, így nem volt bőgés akkor sem, ha nekem kellett vezetnem. Illetve ilyenkor hátra fordulni sem tudtam hozzá, szóval nem kell ezt túl gondolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!