Most olvastam a Tudományos Akadémia listájában, hogy van ilyen női utónév. Csodálkoztam, hogy Szevöntin, vagy Tventi, vagy esetleg Ilevön név miért nincs vajon.
De most komolyan, szerintetek mi értelme ennek a névnek?
Idióta szülők vannak.Általában nem a túliskolázott kismamák anyakőnyveztetnek ilyen neveket.
Abb anem gondolnak bele,hogy az a baba lesz ovis,oiskolás sőt felnőtt is....
2010. jún. 24. 20:59
12/21 anonim válasza:
Képzeljétek Kubában mint még nagyon sok más országban is akár milyen nevet lehet adni a gyereknek, nincs szabályozva. Igy Kubában az amerikai hadihajókról lekoppintva sok gyereket USNAVY-nak hivnak, és ez nem vicc.
2010. jún. 24. 21:38
13/21 anonim válasza:
hát erre nem tudok mit írni......de tényleg....
2010. jún. 24. 22:34
14/21 anonim válasza:
Eléggé visszataszító.
2010. jún. 25. 09:04
15/21 A kérdező kommentje:
Ááá ez az USNAVY a legdurvább amit valaha hallottam :D Amúgy az Egyesült Államokban is bármit lehet adni keresztnévnek, és az sincs korlátozva, hogy hány utóneve lehet valakinek. Olvastam egy cikkben, hogy van olyan gyerek, akinek egy egész vers lett a neve, minden szó egy-egy név. Meg olyan is, akinek valami nem tudom hányas számú raktár lett a neve, mert az anyuka a szülőágyról ezt a feliratot látta meg először, és nem jutott más az eszébe. Szóval akadnak ott is elmebeteg szülők, nem csak itt szokás hülye nevet adni :D Képzelem mi lenne, ha itt sem lennének korlátozva a lehetőségek.
2010. jún. 25. 09:20
16/21 anonim válasza:
Én láttam egy kisfiút egyszer, akit Lakatos Alfarómeó-nak hívtak. Így írták.
2010. jún. 25. 09:43
17/21 anonim válasza:
nálunk a szülészeten a cigo kismama azt akarta hogy fiát Dölonnak hivják, mondta neki a doki hogy az vezetéknév, mert csak Alan a jo, Alan Dölon, de ö akkor is Dölont akart:)))
2010. jún. 25. 10:31
18/21 anonim válasza:
Szixtin: a Szixtusz férfinév francia eredetű női formája. Szórványos. Névnap: márc. 28., ápr. 6., aug. 6. - Rokon név: Szixtina.
Szixtusz: A görög Xüsztosz név latin Sixtus formájából származik. Jelentése: csiszolt, sima. Tehát nem a latin Sextus névvel függ össze, amely jelentése: a hatodik fiúgyermek. Szórványos. Névnap: márc. 28. ápr. 3.,6., aug. 6.,7., - Rokon név: Sükösd.
Az utónévkönyvből írtam ki. Semmi köze az angol számokhoz.
2010. jún. 25. 11:11
19/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, erre nem gondoltam. De ettől még akkor is olyan, mint az angol 16-os szám.
2010. jún. 25. 11:51
20/21 anonim válasza:
Mi a franc bajotok van a Szixtin névvel??Szerintem ez az eggyik leggkülönlegesbb név a világon és én büszke vagyok rá hogy így hívank!Úgy hogy POFA BE!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!