Minden anyuka ilyen botrányosan legyötört lesz szülés után?
egyébként nem értem, miért gondolja bárki is úgy, hogy az anyáknak jobb érzés otthon tespedni, mint eljárni a fejmasszázsra a fodrászhoz, a manikűröshöz akivel mindig mindent kidumálsz, csinos ruhákat vásárolni, futni a jó levegőn, vagy iszogatni a barátnőkkel csinosan sminkelve....
Az anyák azért választják az otthon ülést - és az ezzel járó kényelmes öltözetet és megjelenést, mert az idejüket a gyerekükkel töltik! Ezek a nők az idejüket, energiájukat, hobbijukat, a fenti dolgokat mind beáldozzák - főként a társadalmi nyomás miatt, ami azt súlykolja "FOGLALKOZZ A GYEREKEDDEL" amivel mellesleg én maximálisan egyetértek - ugyanakkor más oldalról meg megkapják hogy dagi vagy és slampos...hát én mondom ember legyen a talpán az a nő és anya, aki ezt szó nélkül elviseli, nekem is kinyílik a bicska a szememben a kérdés hallatán, pedig valószínű én nem az a kategória vagyok akire te gondoltál, de annak a kategóriának a védelmében elmondanám, hogy annak idején valószínű a Te édesanyád is lemondott a fenti dolgokról hogy tisztességgel foglalkozzon veled ahelyett hogy lepasszol a baby szitternek. Kicsit több tiszteletet is mutathatnál.
Nem hiszem
Én is értem magam lestrapált ak
De a kontyom, mert én is azt hordok olyan, amivel bárhova el lehet menni( ha megfelelő díszt teszek akár esküvőte is- balerina konty)
Adok arra, hogy a körmöm ápolt legyen, nem karmok, de bem is csutkára vágott.
A szemöldököm mondog rendben, minden nap itthon csak magamnak is kerül fel szempillaspirál a fogmosássak rutin.
Itthon szabadidőben vagyok de az utcára nem megyek benne.
Farmert veszek..
Nekem a "miniszoknya" is fontos, de annak megvan a maga helye.. Nem a homokozó mellé..( térdig érnek a "miniszoknyáim")
Kórházból kijövet is tettem fel enyhe sminket.
Nekem természetes, mert mindig úgy dolgoztam, közltelező volt, így ez a normális nekem.
17 hetes a lányom
Ez sokmindentől függ.Eleve van e az anyának erre igénye, milyen környezetben él, "jó" babája van e vagy matricaként is üvöltős, van e segítsége.
És igen ahogy írta valaki, a játszóra nem mész miniben és talpig sminkben, megvan mindennek a helye.
Én elég lestrapáltnak érzem magam...van rajtam súlyfelesleg, próbálom visszanöveszteni a hajam ami most pont olyan hosszúságú amivel nem lehet mit kezdeni, a régi ruháim nem jönnek rám, nem érzem magam csinosnak, folyton fáradt vagyok.Nem járok mackóban, rendben van a körmöm-szemöldököm, tiszta vagyok, mégsem érzem magam most a topon.
Ez most nekem nehéz időszak, bízom benne, hogy jobb lesz, törekszem is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!