Szerintetek ez miért van?
Figyelt kérdés
Egy kis faluba jártam általános iskolába, Budapesttől pár kmre. Egyáltalán nem elzárt településről van szó. A legtöbben középiskolába Bpre jártak be. Az ált. iskolás osztálytársaim 90%a nagyon korán 18-20 éves korában elkezdett családot alapítani. A középsulisok közül, akik mind Pestiek voltak pedig 30 éves korukra alig páran vállaltak gyereket. Ennek szerintetek mi az oka? A falusiak közt nagyobb a csordaszellem, és inkább követik egymást, míg Pesten inkább önmegvalósítanak? Ha egy borsodi kis faluról lenne szó akkor érthetőnek tartanám, de így olyan fura, hogy ők sem egy elmaradott helyen élnek..Egyebként egyikkel sincs bajom, csak nagy a kontraszt.2018. okt. 24. 19:38
1/2 anonim válasza:
Magamról tudok nyilatkozni: azért mentem férjhez 20 évesen és szülöm a másodikat 27 évesen, mert megtaláltam azt a férfit, aki mellett le szeretném élni az életem és mindig is sok gyermekre vágytam, fiatal édesanyaként. Ettől még ugyanúgy továbbtanultam, megszereztem az álommunkámhoz szükséges diplomámat, dolgoztam is a gyerekek előtt a hivatásomban. Nem éltem és élünk elmaradott helyen, csak fontosabb és mindig is fontosabb volt a családom, mint a bulizás, a 30 féle munkahely meg a “tapasztalat” szerzése minél több férfi által.
2/2 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy a 18-20 évesek tömegével kezdenének családot alapítani, még vidéken sem. Az én környezetemben (vidék) 28-tól kezdenek, de még mindig sokkal többen vannak a gyermektelen 30 évesek, sokan még nem is élnek házasságban. 30/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!