Orvosi egyetem alatt kisbabát várni, gyermeket nevelni? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?
Igaz, még nem tartok ott, de egy nap szeretnék nőgyógyászként dolgozni. Úgy tudom, hogy az egyetem elvégzése 11-13 év. 20 évesen végzem a gimnáziumot, mivel öt osztályos iskolába jártam. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 30 évesen végeznék az egyetemmel.
Sokat olvastam ezzel a témával kapcsolatban. Nem tudom, hogy mi lenne a legmegfelelőbb megoldás.
-30 évesen világra hozni az első gyermekemet
vagy
-Egyetem alatt fiatalabban babát vállalni és rengeteg családi segítséggel nevelni a kisbabát
Talán ez az egyik legbonyolultabb kérdés, amivel kapcsolatban egyszerűen nem tudok határozottan dönteni, ezért is kérem a segítségeteket. Minden tanácsot, történetet, tapasztalatot szívesen fogadok! Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Orvosi alatt vállaltunk gyermeket. Azok mondják, hogy nem lehet, akik vártak még vele. És nyilván azért vártak, mert így látták jónak. 😀 Szóval, itt többnyire egyéni véleményeket olvashatsz. Te tudod hogy ez segíti-e a döntésedet.
Szívesen megosztom veled a tapasztalataimat, ha ezzel bármilyen támpontot adok neked!
Számunkra óriási öröm, és nagyon boldogok vagyunk kis családként. 🙂
Van olyan ismerősöm, aki gyerek mellett jár orvosi egyetemre. Egy éves volt a kisfia, amikor elkezdte az egyetemet, már két éve csinálja. Jól megy neki, de piszok jó agya van a csajnak, mindig is könnyen tanult, és eddig bármibe belefogott, mindenben sikeres volt. Meg azért azt hozzá kell tenni, hogy sok segítsége is van, bébiszitter, nagyszülők, stb.
Én is jártam egyetemre, amikor kicsi volt a fiam, de nekem az orvosi tuti nem fért volna bele. Azért sem, mert nem bírnék ennyit tanulni, de azért sem, mert messze nem volt ennyi segítségem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!