Orvosi egyetem alatt kisbabát várni, gyermeket nevelni? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?
Igaz, még nem tartok ott, de egy nap szeretnék nőgyógyászként dolgozni. Úgy tudom, hogy az egyetem elvégzése 11-13 év. 20 évesen végzem a gimnáziumot, mivel öt osztályos iskolába jártam. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 30 évesen végeznék az egyetemmel.
Sokat olvastam ezzel a témával kapcsolatban. Nem tudom, hogy mi lenne a legmegfelelőbb megoldás.
-30 évesen világra hozni az első gyermekemet
vagy
-Egyetem alatt fiatalabban babát vállalni és rengeteg családi segítséggel nevelni a kisbabát
Talán ez az egyik legbonyolultabb kérdés, amivel kapcsolatban egyszerűen nem tudok határozottan dönteni, ezért is kérem a segítségeteket. Minden tanácsot, történetet, tapasztalatot szívesen fogadok! Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Igen. A háziorvosok sem 6 évet tanulnak csak.
És nem. Még nem kérdeztem, csak most először.
Lehet, hogy utoljára is. Eléggé ijesztő, hogy csak információszerzés céljából érdeklődtem, mert azt hittem naivan, hogy itt lehet. Ahonnan én jövök, ott örülnek, ha kérdeznek ahelyett hogy továbbhaladnának úgy, hogy közben semmit sem értenek. Köszönöm a válaszokat.
Szia, én amondó vagyok, hogy ne mondj le az álmaidról. Ha orvos szeretnél lenni, ez az álmod kezd el.
Szerintem sokan szülnek rezidens éveik alatt.
Az egyetem alatt kétleném, de rezidensként már hallottam, hogy szoktak.
Én is ősszel 21 évesen szeretném elkezdeni a tanárit, mert nekem meg az az álmom.
27 évesen fogok végezni. 28 leszek mire esetleg szülhetnék,de nem is dolgoztam. Ha akarok dolgozni is legalabb 2 evet,30 leszek,mire szülhetek.
Szóval ugyanaz a tészta. De nem mondok le az álmaimról, ha ez az ami boldoggá tenne engem! :)
Én is bánom,hogy hamar nem tudok. De megpróbálom a jó oldalát nézni,hogy addigra csak találok egy normális, hűséges férjet, akinek szülhetek. Mert pl. Én hiába akarnék,jelenleg nem is tudnék kinek.
Ha lenne elegndő segítségem mind apuka, mind nagyszülők, rokonok részéről, én szülnék egyetem alatt.
(Vagyis én szültem is, csak nem orvosin tanultam, hanem annál könnyebb szakon).
Először juss be az egyetemre és mellette találj olyat, akinek szívesen szülnél :) Annyi minden fog még változni addig. Vágj bele! Sok sikert!
Ha minden igaz én jövőre kezdem, gyerek mellett, sok évvel az érettségi után...
Utolsó vagyok!
Elfelejtettem írni. Barátnőm rezidens képzés alatt szült, csak a párja segítségével. Csoporttársa 3 gyereket tervez, kis szünetekkel. Kettő már megvan. Neki sok segítsége van. Mindketten jó döntésnek vallják a gyerek vállalást, képzés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!