Van itt olyan anya, aki boldog volt a babájával az első pillanattól fogva?
Itt mindig csak a nehézségekről olvasok, jó lenne néhány pozitív történet is :)
Sok olyan anyáról hallok, akik a szülés után elkeseredettek voltak, sírtak, szülés utáni depresszió, alváshiány, bizonytalanság, aggodalom stb...
És most egy ismerősömnek született gyereke, 1 hónapos a baba, kemény szülés volt, gyógyulás is még zajlik. De azóta azt látom, hogy sugárzik a boldogságtól anyuka és apuka is. És nem kamu boldogság. Nem nyomják tele a közösségi oldalakat a gyerek képeivel stb. Egyszerűen csak élvezi az anyaság minden pillanatát.
Van itt köztetek hasonló?
Boldog voltam az első perctől, DE nem voltam se kipihent, se nyugodt. Aggódtam, stresszeltem (volt is ok: elégtelen gyarapodás, reflux, hasfájás...), de nem voltam depressziós, elkeseredett.
Ez milyen?
Latszat amit neked es a kulvilagnak mutatnak. Nem rosszindulatbol irom, csak jo nehany csaladot ismerek igy.
Manapsag mar nem divat oszintenek lenni, a fb is ilyen, álszent tokeketesek vilaga.
Én, jelen!
Sosem sírtam miután megszületett a kislányom (de néha amikor csodálom őt el tudok érzékenyülni), nem voltam depressziós sem. Segítségem a férjem volt egy hétig otthon velünk, utána vissza kellett mennie dolgozni. A baba a legcsodálatosabb dolog ami valaha történt velem, egyszerűen imádom, ha sokat alszik mindig szenvedek, hogy keljen már fel mert hiányzik. Nehéz és hosszú volt a szülés de gátvédelemmel sikerült zárni így hamar felépültem, megküzdöttünk a szoptatással is és 5 hónaposan még mindig 100%-ban anyatejes. Sosem éreztem magam ennyire szépnek mint mostanság, büszke vagyok magamra, hogy úgy nézek ki ahogy illetve rengeteg pozitív visszajelzést is kapok. A férjem, aki a legjobb apa a világon is nagyon büszke rám és sokan mondják, hogy ragyogok amióta van a kislányom amit én is így érzek belül. :) Facebookra sosem posztolok semmit és hiába vagyok olyan büszke mint még soha, nem tettem ki semmit a kis családomról, engem a lájkok száma nem tesz boldoggá, anélkül is biztos vagyok magamban.
Egy szó mint száz én IMÁDOK anya & feleség lenni, sosem voltam szomorú egy percig sem és nyugodtan mondhatom, hogy soha még ilyen boldog és kiegyensúlyozott nem voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!