Nem lehet gyermekem, hogyan mondjam el, mit fognak szólni?
Sajnos betegségek sorozatával vagyok megáldva, amiknek a végső következménye az, hogy nem szülhetek gyermeket.
Nem szeretném részletezni, nehéz róla beszélni.
Viszont anyósomnak minden álma egy unoka volt. Már korábban is beszélt róla, mennyire várja, hiszen csak egyetlen fia van, tehát mi tudtuk volna megajándékozni azzal, hogy nagymama legyen.
Nem mertem még odaállni elé, és közölni vele. Félek, hogy mit fog szólni, hogy csalódik bennem, és megváltozik a kapcsolatunk.
Ha valaki volt már ilyen helyzetben, kérem, segítsen, hogyan állt a szülők elé és hogyan fogadták?
Nagyon el vagyok keseredve, hogy mi lesz ebből.
Tudom, hogy ott van még az örökbefogadás lehetősége, ami nálam abszolút szóba jöhetne, de ő vér szerinti unokára vágyott, nem egy számára idegen gyermek felnevelésére.
És ha valaki azt mondaná, miért foglalkozom a véleményével, hiszen az én gyermekem lenne, de nagyon szeretem, és ez fordítva is így van, és nem szerettem volna csalódást okozni.
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok a fentiekkel kapcsolatban, illetve, hogy aki érintett volt hasonló dologban, hogyan élte meg ezt!
Köszönöm a válaszokat, igazatok van!
Azóta volt egy hosszú beszélgetésem a párommal, és kicsit megnyugtatott,hogy nem lesz baj, és ő biztos benne, hogy az édesanyja is megértő lesz.
Utolsó válaszoló: Nem hallgattuk el, a kérdés kiírása előtt nem sokkal derült ki ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!