Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az normális, ha egy 8 éves...

Az normális, ha egy 8 éves fiút az anyukája bevisz a női öltözőbe?

Figyelt kérdés
2018. okt. 20. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
9%

Ahogy vesszük

Engem nem zavarna

Viszont egy átlagos 8 éves fiút igen

Én e vinném be

2018. okt. 20. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
9 éves unokaöcsémet még nem zavarja, úgyhogy normális.
2018. okt. 20. 19:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem is arra gondoltam, hogy a fiút zavarja, hanem hogy a meztelen lányomat (és engem).
2018. okt. 20. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Engem is zavarna. Csak sosem tudhatod, miért viszi be, lehet valami gond van vele, vagy félős, vagy neadj isten érte már attrocitás férfi öltözőben vagy mosdóban.
2018. okt. 20. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Ha a lányodat zavarja, akkor lehet, sőt kell szólni.

Vagy várják meg, amíg nincs ott senki (akit zavarhat) vagy oldják meg másképpen.

Nem kell bunkónak lenni, mert mint írták ki tudja miért. De jogod van kiküldeni, ha zavar. Ne érezd magad rosszul, a lányod fontosabb.

2018. okt. 20. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az uszidába ez bevett szokás. Sőt kis is van írva, hogy a szülő neme szerinti öltözőbe kell menni. Nyilván anyuka nem fog a fiú öktözőbe menni.
2018. okt. 21. 00:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Utolsó és ha apuka viszi a kislányát, akkor beviszi a meztelen férfiak közé?

2018. okt. 21. 08:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Jártunk úszni, amikor a fiam 8 éves volt (mármint ő is úszott és én is), nekem egyértelmű volt, hogy ő a férfi öltözőbe megy. 8 évesen már csak fel tud öltözni egyedül. A hajszárításban segítettem neki, de azt a folyosón is lehet, tusolni, törölközni, felöltözni viszont tökéletesen tudott egyedül is.

A másik meg az, hogy 8-9 évesen jártam én is úszni, tanfolyamra. Iskola utáni oktatás volt, a szülők kísérték a gyerekeket. Engem ennyi idősen szörnyen zavart, hogy volt olyan anyuci, aki a velem egykorú fiát behozta a női öltözőbe, és nekem kellett a női öltözőben bújkálnom egy olyan gyerek elől, akinek semmi keresnivalója nem lett volna ott.

2018. okt. 21. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!