Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy viselted, hogy babád...

Hogy viselted, hogy babád születése után mindenki megfogdozta őt?

Figyelt kérdés
Még szülés előtt vagyok. Egyik nap belegondoltam és szabályosan féltékenységet éreztem, hogy bárki is megfogná. Anya már felállított a házában egy kiságyat, hogy majd ott alszik a gyermek, anyósom is mondta, hogy majd ő vigyáz rá, de sajnos nem bírok bízni bennük, hogy tudnak rá vigyázni. Nem nagyon takarítanak, állatok bent a lakásban, stb. Tudom önzőség, változni fog ez?
2018. okt. 18. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Az fog rá vigyázni, akinek, és amikor Te odaadod, nem más, és nem máskor. Ez Te döntésed lesz, elvégre, te leszel a szülő. Az első 4 hétben egyáltalán nem kötelező bárkinek is a kezébe adni anyán, apán kívül. Sógornőmnek már van 2 gyereke. Az első hónapban jártunk babát látogatni, de nem fogtuk meg, csak megnéztük. Mondták, hogy nem akarják még, nincs immunrendszere, stb. Megértettük. Anyósék meg akkor vigyáznak rá, amikor ő odaadja nekik. Tehát a kereteket és a határokat te szabod meg, senki más.
2018. okt. 18. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
23%

Ne butáskodj, kérdező.

Dehogy önzőség, ha nem akarod odaadni piszkos lakásba. Állatok mellett meg fokozottan kéne takarítani, de van akit simán az állatok is zavarnak.

Te csak a gyermekednek szeretnéd a legjobbat, és ez nagyon is rendjén van.

Nem kell azonnal menniük látogatóba sem. Mi elszúrtuk, engedtünk a nyomásnak, de a másodiknál nem fogunk. Nagyon megbántam.

2018. okt. 18. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Csak olyanok fogdosták a lányaimat, akiknek megengedtem.
2018. okt. 18. 16:21
 4/4 anonim ***** válasza:
46%
senki sem fogdosta, csak akinek odaadtam. az én anyám is rendetlen és kosz van nála. nem viszem oda aludni és ennyi. ha vele akar éjszakára maradni ő jön hozzánk. az okát nem mondom meg, csak egyszerűen ez kényelmesebb, és ezt ő is belátja
2018. okt. 18. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!