Hogy viselted, hogy babád születése után mindenki megfogdozta őt?
Figyelt kérdés
Még szülés előtt vagyok. Egyik nap belegondoltam és szabályosan féltékenységet éreztem, hogy bárki is megfogná. Anya már felállított a házában egy kiságyat, hogy majd ott alszik a gyermek, anyósom is mondta, hogy majd ő vigyáz rá, de sajnos nem bírok bízni bennük, hogy tudnak rá vigyázni. Nem nagyon takarítanak, állatok bent a lakásban, stb. Tudom önzőség, változni fog ez?2018. okt. 18. 15:37
1/4 anonim válasza:
Az fog rá vigyázni, akinek, és amikor Te odaadod, nem más, és nem máskor. Ez Te döntésed lesz, elvégre, te leszel a szülő. Az első 4 hétben egyáltalán nem kötelező bárkinek is a kezébe adni anyán, apán kívül. Sógornőmnek már van 2 gyereke. Az első hónapban jártunk babát látogatni, de nem fogtuk meg, csak megnéztük. Mondták, hogy nem akarják még, nincs immunrendszere, stb. Megértettük. Anyósék meg akkor vigyáznak rá, amikor ő odaadja nekik. Tehát a kereteket és a határokat te szabod meg, senki más.
2/4 anonim válasza:
Ne butáskodj, kérdező.
Dehogy önzőség, ha nem akarod odaadni piszkos lakásba. Állatok mellett meg fokozottan kéne takarítani, de van akit simán az állatok is zavarnak.
Te csak a gyermekednek szeretnéd a legjobbat, és ez nagyon is rendjén van.
Nem kell azonnal menniük látogatóba sem. Mi elszúrtuk, engedtünk a nyomásnak, de a másodiknál nem fogunk. Nagyon megbántam.
3/4 anonim válasza:
Csak olyanok fogdosták a lányaimat, akiknek megengedtem.
4/4 anonim válasza:
senki sem fogdosta, csak akinek odaadtam. az én anyám is rendetlen és kosz van nála. nem viszem oda aludni és ennyi. ha vele akar éjszakára maradni ő jön hozzánk. az okát nem mondom meg, csak egyszerűen ez kényelmesebb, és ezt ő is belátja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!