Vajon hogy segíthetek kisfiamnak feldolgozni a születése élményét?
Figyelt kérdés
Meggyőződésem, hogy a születés meghatározó negatív élmény volt a fiamnak (nekem is, de én már feldolgoztam).
Egyelőre nem járnék szakemberhez emiatt, ha nem muszáj.
Van valakinek tapasztalata, ötlete?
Köszönöm előre is!
2018. júl. 4. 11:29
5/9 anonim válasza:
Persze, te annyira feldolgoztad, hogy még a gyereknek is bebeszéled
6/9 anonim válasza:
A születés MINDEN magzatnak durva trauma, de ez az élet rendje, nincs rajta mit feldolgozni. Szeresd, biztosíts kiegyensúlyozott, biztonságos, szeretetteljes közeget. És ne képzelj bele hülyeségeket a semmibe.
7/9 anonim válasza:
Mi tortent a szules kozben hogy ugy erezed a kisfiadat is traumatizalta, mert az hogy teged igen az nyilvan valo. Halottam ilyen esetekrol es van is a csaladunkban hasonlo de kivancsi lennek te ezt mibol vontad le?
8/9 anonim válasza:
Itt TE traumatizálhatod maximum a gyerekedet, mert ő 1,5-2 éves kora előtt SEMMIRE nem emlékszik.
Nekem is trauma volt a születésem, 1,5 hónapig intenzíven voltam utána, párszor majdnem meghaltam, mégis kiegyensúlyozott, boldog kisgyerek voltam :D
9/9 anonim válasza:
Mennyi idős a gyerek? Honnan gondolod, hogy trauma volt neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!