Óvodás korú gyermeketek születésnapjára magatok sütitek a tortát vagy megrendelitek?
Figyelt kérdés
2018. okt. 15. 22:50
1/15 anonim válasza:
Mindig én sütöm mindenkinek a családban. Magamnak is. 😂
2/15 anonim válasza:
Igen, de mondjuk nekem hobbi a torta sütés és díszítés, nagyon szeretem csinálni.
3/15 anonim válasza:
Én 3x próbáltam torát csinálni 1x a lányomnak 2x a férjemnek.
Mit is mondjak....
Soha többé még egyszer🤣🤣
5/15 anonim válasza:
Pár évig rendeltem. Aztán mivel én nem voltam hajlandó megtanulni tortát sütni, ezért a férjem megtanult. Akkor aztán azt gondoltam, hogy ha ő tud, akkor én is. És bejött.
6/15 anonim válasza:
Mindenkinek én sütöm, amilyet kér. Ha félig csokis félig vaníliás, epres, gumicukros tortát kér marcipánnal és tejszínhabbal, akkor azt kap.
7/15 anonim válasza:
Rendelek. Próbálkoztam én a sütéssel, de asszem mindenki jobban jár, ha nem erőltetem :D
8/15 anonim válasza:
Rendelem mert jobban járnak a vendégek. Párszor próbáltam sajátott de katasztrófa lett belőle.
9/15 anonim válasza:
Rendelem. Sem tehetségem sem időm nincs sajnos sütni.
10/15 anonim válasza:
Rendelem,de csak mert nincs tehetségem a torta sütéshez. 3x próbálkoztam,de sosem "jön fel" a piskótám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!