Ismertek olyan anyát, aki feladta és elment?
Figyelt kérdés
Úgy értem, besokallt, nem bírta tovább és elköltözött, és ő fizet gyerektartást, nem az apa?
Mi történhetett, hogy így döntött?
Hová ment és mit csinál?
Milyen következményei lettek a döntésének?
2018. okt. 13. 11:45
21/39 anonim válasza:
Vannak bajok, látjuk... Átjön... Továbbra sem érthető a célod.
Képzeld, férjemet és húgát is elhagyta az anyja. Mit mondjak... Nem őszinte a szeretet azóta. Meg is értem.
22/39 anonim válasza:
Végre egy izgalmasabb kérdés.
Hahó, válaszolók, van, aki akkor is szeret filózni egy jelenségen, ha ő maga nem érintett. Nem értem, miért kell emiatt undoknak lennetek.
23/39 anonim válasza:
Igen ismerek, két gyereket hagyott el ( 8 hónap és 4 év), mert ő nem bírta. Mikor a kisebbik gyerek is iskolás lett megjelent hogy mégis csak szeretné tartani velük a kapcsolatot, a két gyerek elküldte a búsba, hogy nekik van anyukájuk (az apjuk újra nősült) hagyja őket békén. A nő visszajárogatott a házhoz, aminek az lett a vége hogy feljelentették zaklatásért. A gyerekei már kamaszok, de hiába akar velük kapcsolatba lépni, elküldik
24/39 anonim válasza:
igen, volt osztálytársam neveli a férje első házasságából született fiát, anyuka a kórházból tűnt el egy szó nélkül. A dolog szépsége, hogy van két közös gyerek is, amikor a másodikkal terhes volt, akkor a férje lelépett, otthagyva neki a kamasz fiút.
26/39 anonim válasza:
Az utolsò vàlaszolò leìrta amit gondolok. 👏👏 Ez ìgy van!!
27/39 A kérdező kommentje:
De egy apánál ez általános.
2018. okt. 13. 18:27
28/39 anonim válasza:
Kérdező, nem egy apánál sem általános. Az én szememben ugyan annyira nem apa az aki elhagyja a gyerekeit, mint ahogy nem anya egy olyan nő.
29/39 A kérdező kommentje:
Tehát lenézed minden elvált ismerősöd?
2018. okt. 13. 20:14
30/39 anonim válasza:
Barátnőmet otthagyta az anyja 3 éves koraban. Elment es szült ket másikat, egyiket neveli, másikat orthonba adta. Nem ember az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!