Ismertek olyan anyát, aki feladta és elment?
Figyelt kérdés
Úgy értem, besokallt, nem bírta tovább és elköltözött, és ő fizet gyerektartást, nem az apa?
Mi történhetett, hogy így döntött?
Hová ment és mit csinál?
Milyen következményei lettek a döntésének?
2018. okt. 13. 11:45
11/39 A kérdező kommentje:
Továbbra sem a személyes véleményetek a kérdés akkor úgy írtam volna ki, hogy mit gondoltok.
Ismertek még történeteket?
2018. okt. 13. 14:20
12/39 anonim válasza:
Igen 2 gyereket hagyott ott szomszédom egy másik pasiért. Nem látogatja őket soha
Nagyon szomorú.
Nem hiszem el hogy egy anyának elege tud lennie egy úgy gyerekből hogy elhagyja
Te úgy érzed?
13/39 anonim válasza:
És mit érsz el a további sztorik olvasgatásaval? Komolyan érdekel. Minden család más. Mindenkinek más a gond.
14/39 A kérdező kommentje:
Ez a témakör minden kérdésére igaz. Mit érek el vele, ha más anya szoptatásáról, szüléséről, vagy altatási szokásairól olvasgatok? Pont ugyanennyit. Érdekel, más mit csinált.
2018. okt. 13. 14:27
15/39 anonim válasza:
Könnyebb lesz neked ha tudunk ilyen sztorikat??
Apósomat elhagyta az anyja, ki tudja már miért. Másik gyerekeét vitte magával.
Azért ha elmész, tükröt ne vigyél magaddal.
16/39 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek semmi értelme.
17/39 A kérdező kommentje:
Ma is ítélkeztél egy jót, úgy, hogy egyetlen tényt sem hallottál, csak egy kérdést. Egészségedre! A te tükröd hogy van?
2018. okt. 13. 14:29
18/39 anonim válasza:
Szerintem szedd össze magad és ne lèpj le, fájdalmas gyerekkort okozva a gyerekednek
19/39 A kérdező kommentje:
Akkor minek offolod, ha semmi értelme? Szabad oldal, lapozz tovább!
2018. okt. 13. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!