Férjem kislánya beszéd hibás! Segiteni akarok! Kérném a segítségeteket. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
A férjemnek van egy 6es fél eves kislánya! Nekem 6 éves! A férjem kislánya még mindig nem tud sok betűt kiejteni! Pl: ana, kuta, füddöny, a kétjegyűsök és az r betű. Az anyja tanitó. Elmondása szerint minden rendben azt mondta a logopédus tavaly! Férjem kerdezte jár e mar logopédiára? Nem tudja. Volt e felmérő? Volt de nem kapott papírt! Nem értem, miért nem akar a gyerekének segíteni? Mi is elkezdünk járni az enyémmel mert neki az S és a Cs betű nem megy! Pár alkalom után szepen mondja az S betűt. Mi kaptunk papírt a felmérésről. Alá kelett írnom! Szerintetek elvigyük mi felméretni a kislányt? Ezen az anyja kifog akadni. Nem akarok feszkót de sajnálom a kislányt! Mit csináljunk? Apja vigye külön logopédiára?? Mit tennétek ilyen helyzetben? Szeretem a kislányt azért is érdekel hogy mielöbb megtanuljon beszélni. Jővőre suli lesz.2018. okt. 12. 09:38
11/11 A kérdező kommentje:
Akkor nektek sem egyszerű!! Bakker!! Hihetetlen!! Szegény gyereked is!! :( Igen ebben igazad van! Ha anyja ennyire nem vesz tudomást a dologról akkor a férjem bármit tehet! 100 kilóméter választ el minket! Minden második hétvégé van nálunk a kislány! Igazából a kislány abban az iskólában fog tanulni ahol az anyja tanít! Gondolom úgy van vele nem lesz gond! Próbálunk vele foglalkozni tanítani de mi csak nem vagyunk szakemberek!! Köszönöm a válaszod neked is!
2018. okt. 13. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!