Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akkor mennyi ideig...

Most akkor mennyi ideig lehetek gyesen?

Figyelt kérdés
Május 31.én szültem!Úgy tudtam hogy 2 évre korlátozták a gyest!Viszont a médiában félfüllel hallottam valamit, talán hogy visszaállítják, vagy állították 3 ra??Hogy is van ez akkor?A lányommal anno gyeden voltam, így a gyest nem használtam ki!Most nem volt munkám, és csak gyes jár, de nem tudom hány évig!
2010. jún. 23. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
nem állitották vissza 2 év a gyes.
2010. jún. 23. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ismét 3 év. Ha jól emlékszem azt mondták, hogy aki 2010. május 1 után szült, annak a 2 év leteltével újra igényelnie kell a gyest még 1 évre. Így lesz a végén 3 év.
2010. jún. 24. 06:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is valami ilyet hallottam, de azért ez még erősen függőben van. Valami olyat hallottam, hogy akikre már a két év gyes vonatkozik, azoknak is járni fog a három év, de még nem állították vissza, csak MEGÍGÉRTÉK, hogy visszamenőleg vissza fogják állítani. Na most ezt meg vagy megteszik, vagy nem.
2010. jún. 24. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!