Ha 2009 08.22-én szültem meddig lehetek itthon gyeden majd gyesen?
Figyelt kérdés
Csak azért,mert hallottam,hogy 1év gyed-1év gyes csak.Vagy beleestem még a 2év gyed -1év gyes-be!2010. febr. 11. 17:27
2/8 anonim válasza:
A 2010 április 30 után születettek anyukájára vonatkoznak az új szabályok (1+1év)
3/8 anonim válasza:
Az új szabály se 1+1 év. Hanem 2+0. Ebből csak akkor lesz 1+1 év esetleg, ha az anyukának nem volt 2 év munkaviszonya a szülésig.
4/8 anonim válasza:
Azt úgyis eltörlik,ha leváltják a kormányt.És visszajön a 3év.
5/8 anonim válasza:
Azt még nem lehet tudni, hogy mit hoz az új kormány! Fűt fát ígérnek, de csodát nem várok tőlük se. De ebbe ne is menjünk bele, majd akkor kiderül mi lesz, most felesleges evvel áltatnunk egymást vagy magunkat. Most az a biztos, hogy április 30-a után szülőkre vonatkoznak a szigorítások.
6/8 anonim válasza:
18:07-nak
meg az ingyenkenyér:-((
ezek is hazudnak, mint a vízfolyás
7/8 anonim válasza:
Az mindenesetre biztos, hogy a gyerekes családos emberekkel jól kiszúrtak, csak remélni lehet, hogy ennél jobban már nem nyomorgatnak bennünket.
8/8 anonim válasza:
Pedi hidd el hogy fogan, a "kettős állampolgárokat" is el kell majd tartani:-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!