Gyerekvállalás és lakhatás. Szerintetek a párom vagy az én ötletem a jobb azt illetően, hogy hol éljünk?
Egyik sem a legjobb. Egyterű albérlet kontra nagy házrész és üzlet de szülőkkel...Megértem a barátodat!
Lehet hogy most azt mondod, hogy semmi probléma a szüleiddel, viszont egy otthonlévő háztartásbeli anyuka eléggé a nyakára tud épülni az embernek. Én inkább nagyobb albérletet keresnék, vagy akár lakást vásárolnék hitelre, és ott csinálnám az üzletet is. Bizonyára kezdő vagy, a vendégkör bárhol tudna még bővülni is.
Én nem költöznek össze egyikünk szulojevel sem, átmenetileg sem.
Imádott nagyapámmal laktunk 8 hónapot egy házban, de külön lakásban, már az se volt túl könnyű.
Ezt tényleg nektek kell tudnotok.
Én mindenképpen a külön élés híve vagyok. Bármekkora lakásban. Anyósomékkal szuper a kapcsolat, minden nyáron nyaral ott a fiunk. De nem laknék velük együtt.
Barátnőm ott maradt a 2 generációs házban a szüleivel, odaköltözött a férje, és nemrég született a 2. gyerekük. Tök jól megvannak együtt. Náluk működik.
SZóval ezt tényleg nektek kell tudni. Vannak pro és kontra érvek.
Esetleg beszéld meg a pároddal úgy, hogy odaköltözik hozzátok, és amit albira fizetne, azt gyűjtitek külön. ÉS ha nem jön össze az együtt élés a szüleiddel, akkor elköltöztök együtt hármasban.
semmit se akar, amit változtatni kellene a pici miatt. Nekem már ez elég fura...
Én maradnék a szülőknél, pláne, ha külön van, ott a munkahelyed is. Értelmes felnőtt emberek ezt kell tudják kezelni.
Hat ez necces. Nem josolok nagy jovot a kapcsolatnak.
A leendo apuka semmit nem hajlando tenni. Neki jo a kis lakasaban, mar most onzo.
Mi együtt lakunk a szüleimmel egy ketgeneracios családi házban. Mot várjuk a második babánkat. Nekünk bejott így, bár mindenki dolgozik így főleg hétvégén találkozunk, ami egyébként is hasonlóan történne.
Ez persze nem jelenti, hogy így a helyes, minden ember más. Ha a párod nem akarja, ne erőltesd rá, nehogy emiatt romoljon meg a kapcsolatotok. Próbáljátok meg egyéb megoldásokat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!