Ez egy ígéret, bevezetik, aztán megszüntetik akkor mi lesz? Úgy kell gyereket vállalni, hogy ilyen mindenféle franc ígéret nélkül is el tudd tartani. Meg fel is kell nevelni.
2018. okt. 4. 12:41
22/45 anonim válasza:
A 15 éves gyerekem is tudja, mi az az SZJA ... Eszméletlen sötét pár ember....
2018. okt. 4. 12:50
23/45 anonim válasza:
Egy gyereket terveztünk a férjemmel,aki úton van hozzánk.
Semmiféle ígéretnek nem dőlünk be hogy majd ilyen olyan kedvezményt kapunk 3 gyerek után.Ha hirtelen eltörlik a kedvezményeket,akkor mihez kezdenének,ha az állami pénzre szülnék?
Inkább 1 gyereket felnevelünk tisztességesen és becsületesen,mint 3 gyereket éheztetve és nyomorogva.
2018. okt. 4. 13:43
24/45 anonim válasza:
2 gyermekünk van. Ennyi is marad. Lehet bármilyen kedvezmény a láthatáron. Velük kell lenni ha betegek, segíteni a gondjaikon, és életük végéig támogatni őket. Mikor elbeszélgettünk erről, mondtuk hogy mi, ezt biztonsággal 2 gyermeknek tudjuk megadni. Nem csak pénzből áll a gyereknevelés. Idő is, energia is. Amit nem adnak az SZJA kedvezmény mellé.
2018. okt. 4. 13:50
25/45 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsére sokan vannak, akik gondolkodnak is, és nem dőlnek be a látszatnak. Ezt jó olvasni.
2018. okt. 4. 14:11
26/45 anonim válasza:
22# nem vagyok sötét,de Te meg az okos gyereked biztosan úgy jötettek világra, hogy mindent tudtok...:D boccs,hogy élek.
Azért ,mert ezzel nem vagyok tisztában (nem érint bizonyos okokból kifolyólag-nem -nem az, amire gondolsz) attól még nem vagyok sötét , és még bunkó , idegbeteg sem mint Te.
Istennek meg hálát adok, hogy nem vagyunk mind egyformák, ha ilyen lennék tuti felkötném magam... rosszindulatú ember vagy! Gondolom szegény gyerek ezt is tudja.:D
2018. okt. 4. 14:24
27/45 anonim válasza:
26os vagyok..
Annyit hozzátennék , hogy van ahol adnak,míg máshol suttyomban elvesznek. (Szokás szerint)
Ugyanis egyes tápszerek nemsokára tejalapú ÉLELMISZEREK lesznek, és nem lesz támogatás rájuk! Teljes árat perkálunk..
2018. okt. 4. 14:25
28/45 anonim válasza:
Egyaltalan nem motivál. 2 gyermeket terveztünk, ha nem jött volna össze még 1 évig, akkor csak egy maradt volna. Nem hiszek a kormany igérgetéseinek. Az élet vege messze van, addig akár 8 kormány lehet még 8millió tervezettel. Azért soha nem vállalnék, mert juj adómentesség, max azért szülnék, mert úgy érzem, hogy szeretnék/képes vagyok rá is annyi figyelmet fordutani, mint a nagyobbakra... Elítélem azokat, akik csak az adomentesség vagy CSOK miatt potyiznak 3 vagy több gyereket...
2018. okt. 4. 14:46
29/45 anonim válasza:
bár még nincs gyerekem, de maximum 2-őt szeretnék. Még az is kétes, ugyanis egy gyereket nem csak anyagilag kell felnevelni. Rengeteg foglalkozást, odafigyelést igényel. Ezt 3 gyereknél nem gondolom, hogy 100%-osan meg lehet adni mindegyiknek. Szóval nem, a kormány dugja fel magának a tervezeteit. Nem a mennyiségre, hanem a minőségre kéne törekedni.. inkább lesz csak 1 gyerekem, akinek 100%-os figyelmet és szeretetet tudok adni, jobban tudom fegyelmezni, mint legyen 3, csak a pénz miatt.
2018. okt. 4. 15:22
30/45 anonim válasza:
Személyi jövedelem adó. Nem, nem motivál, pont így kerek a családom 2 gyerekkel. Viszont az dühít, hogy ennyire a 3 gyerekeseket nyomják, mintha a 2 gyerek vagy az 1 gyerek nem lenne gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!