Téged motivál a gyerekvállalásra az életed végéig tartó SZJA mentesség?
Tegnap hallottam, hogy ezt tervezik bevezetni.
A 3 vagy több gyereket vállalók mentesülnek majd az SZJA fizetés alól életük végéig.
Lesz aki emiatt vállal 3 vagy több gyereket?
Majd HA nem kell attol felnem, hogyan bannanakk velem a korhazban a szulesnel es utana, hogyan huznak ram a protokollt, ahelyett, hogy haladnanak a korral, es az INGYEN rendelkezesre allo informaciokat, ajanlasokat bevezetnek a szuleszeti gyakorlatba, HA majd az altalanos eü allapotok javulnak, HA az iskolai oktatas szinvonala valtozik, HA a reszmunkaidos allasokat jobban fogjak tamogatni, akkor esetleg elgondolkozom majd arrol, hogy Magyarorszagon vallaljak 2.-3. gyereket (es meg van par HA...).
Szerintem amugy az is csaladnak szamit, ahol egy gyerek sincs, csak a ket ember eldonti, hogy egyutt akar elni.
A kérdésre válaszolva, nem lenne ezért több gyerekünk.
A másik dolog meg, hogy az 1-2 gyerekesek már teljesen kirekesztettnek érzik magukat.Olyan érzés mintha az 1 gyerek már nem is számítana.
majd max annyival kevesebb fizetést kap, mint az aki adózik
munkáltató majd kiszámolja :D
De ha senkit nem motivál, akkor miért vezetik be?
Akinek 3 van, vagy amúgyis 3-at akar, már van elég kedvezménye, nem???
És így is elég üres az államkassza...
Engem motivál, mi alairtunk három gyerekre, most jön a harmadik. És baromira örülök neki meg a csoknak :))) amúgy csak álom lett volna a harmadik gyerek, új ház :)
Köszönöm a lepontonzast előre is :)
Utána olvastam mi az.. nem, nem motiválna.
Az idegeim max a 2gyermeket bírják el ,néha ennyit sem (elvileg)!:)
De kössz, látom nem volt hasznos az érdeklödésem , mi is az az SZJA!
Látszik h tetszik-nem tetszik gombnak használjátok a kis kezeket.
😉😅😅
Úristen, és neked van 2 gyereked? 😱😱
Legalább hallgattál volna. Dolgoztál, adóztál te életedben, hogy most hallod elôször azt, hogy szja? Komolyan eszem megáll, hogy mennyire tudatlanok az emberek. Nem csoda, h ekkora fos ez az ország.
Válaszolva: nem motivál, 2 gyerek bôven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!