Nehezen kakiló 2 évesnek mit adjak?
Figyelt kérdés
Mi az, ami lazítja tartósan a székeltét? Bölcsis, gyanítom, hogy nem nagyon iszik napközben (mikor hazaérünk, 2-3dlt egyben megiszik). Jeleztem már a gondozóknak, állításuk szerint iszik...
Az itatáson kívül mit javasoltok még, amit lehet napi-2napi rendszerességgel adni? Nem gyógyszerre gondolok, hanem pl lekvár, ilyenek
2018. okt. 1. 13:10
11/20 anonim válasza:
Nálunk pár szem szilva csodát tesz.
12/20 anonim válasza:
Nekünk a laveolac illetve az alma vált meg a danon activia.
13/20 anonim válasza:
Nagyon sok folyadékkal, anélkül nem fog menni, ez az alap. Arra pedig gyümölcsöket, főleg aszalványokat. De vzí nélkül az sem fog menni.
14/20 anonim válasza:
Nálunk a reszelt alma kinyomott leve segít. Vagy a dobozos almalé is jó, a 100%-os. Tuti hashajtó :)
15/20 anonim válasza:
Pedig az ivas lenne a legjobb , egesznap eleg folyadek.
Amugy rostos dolgokat
16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm. itthon iszik sokat, de a bölcsivel nem tudok mit csinálni... :( veszek akkor almalevet, mondjuk kapott eddig is ilyeneket, de kicsit vizezve, de akkor simán fogom adni. Remélem elég lesz
2018. okt. 1. 19:39
17/20 anonim válasza:
Szia.
Amikor kisgyerek voltam ,nalunk is ez volt a gond.
Anyu igazi narancslevet vett nekem, ha ideje volt facsart, ettol garantáltan mentem minden nap. Néha 2x is, de inkább 1x
És elég volt 3dl,en is ezt alkalmazom a kisfiamnál 2 éves kora óta.
20/20 A kérdező kommentje:
köszi. közben voltunk itthon 2 hetet szabin, érdekes mód az idő alatt semmi ilyen gondja nem volt :/
2018. nov. 11. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!