Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nehezen kakiló 2 évesnek mit...

Nehezen kakiló 2 évesnek mit adjak?

Figyelt kérdés

Mi az, ami lazítja tartósan a székeltét? Bölcsis, gyanítom, hogy nem nagyon iszik napközben (mikor hazaérünk, 2-3dlt egyben megiszik). Jeleztem már a gondozóknak, állításuk szerint iszik...

Az itatáson kívül mit javasoltok még, amit lehet napi-2napi rendszerességgel adni? Nem gyógyszerre gondolok, hanem pl lekvár, ilyenek

2018. okt. 1. 13:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
SOK gyümölcs
2018. okt. 1. 13:12
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Barack, körte, ivolevek, szőlő.
2018. okt. 1. 13:12
 3/20 anonim ***** válasza:
Gyümölcs. Rostos barack. Aszalt szilva ezek pl
2018. okt. 1. 13:15
 4/20 anonim ***** válasza:
70%
rostos ételek
2018. okt. 1. 13:18
 5/20 anonim ***** válasza:
Gyümölcsös joghurtot
2018. okt. 1. 13:29
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Mi ricinus olajat kaptunk. Naponta egy kiskanal.
2018. okt. 1. 13:31
 7/20 anonim ***** válasza:
29%
Erre az életkorra a legjellemzőbb a nem kakilás! Olvass csak utána. 3 lányom van, végigcsináltam ezt 2-3 év között mind. Nálunk a szorulásból adódó fájdalom után egyszerűen visszatartották a kakit, ha jött is valami, üvöltöttek. Nagyon sokáig szenvedtünk vele, mi is próbáltuk ételekkel, elhagytuk a kakaót, kakaós dolgokat, sok gyümölcs, folyadék, mégsem segített, végül ajánlották a glicerines végbélkúpot, természetesen azt sem tudtuk beadni, legvégül pedig Levolac nevű szirupot adtunk, ami egy laktóz alapú szirup, ettől tudott fájdalommentesen kakilni, de ezt sem szabadott sokáig adni. Meg kell beszélni a védőnővel, vagy a gyerekorvossal, hogy mit ajánl.
2018. okt. 1. 13:32
 8/20 A kérdező kommentje:
múlt héten én is eljutottam a kúpig, mert sírt, kakilt volna, de nem tudott... laveolac van otthon, viszont a doboza nincs meg. 2 éve vettem, NINCS KIBONTVA, vajon használható még?
2018. okt. 1. 13:37
 9/20 anonim ***** válasza:
nálunk a zabkása vált be. A reggeli minden nap ujjnyi vízben 1 evőkanál zabot két percben megfőzök, majd ezt turmixolom le vízzel vagy tejjel, és gyümölcsökkel (körtével a legjobb ha lazítani akarsz) mióta ez a reggelije gyönyörű a kakija és persze imádja is...
2018. okt. 1. 13:40
 10/20 anonim ***** válasza:
23%
Vegyél új szirupot a gyógyszertárban az sokat segít. Nálunk ami még segít a kubu ital, 1 kis üveg után biztos a rohanás a wcre.
2018. okt. 1. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!