Mióta megtudtam, hogy várandós vagyok azóta egyedül vagyok kisfiammal.4 éve lassan. Az apja neve nincs feltüntetve sehol, nincs apasági sem. Tehet valamit?
Az elejétől fogva egyedül nevelem kisfiamat. Azt mondtam a gyámhivatalban,hogy nem tudom ki az apa.
Viszont a gyerek apja tudja,hogy van egy fia. Az lenne a kérdésem,hogy az apja ha megkeresne,hogy akarja a gyereket vagy bármi akkor mehet bíróságra? Vagy tehet valamit azért,hogy övé is legyen a gyerek?
Kár, hogy mindenki hülyeséget ír.
Ptk. 4:111
1 éve van az apának, hogy pert indítson onnantól hogy megtudja, övé a gyerek. Rég lejárt.
Persze a kérdés, hogy tudod-e bizonyítani (tanúkkal, bármivel), hogy az apuka TUDJA, hogy ő az apa, csak eddig tojt rá.
12- es, idei arak:
ÁRAK (árak 2018.5.14-től érvényesek visszavonásig):
AKCIÓS 20 (+1)markeres apasági vizsgálat duo 54 800.- apa-gyerek viszonylatában megállapítja az apának vélt személy valóban biológiai apja-e a gyermeknek
Utolsonak:
Nem csak a tesztet kell a vesztesnek kifizetni, hanem az összes perköltséget, ami százezres nagyságú.
Kérdezőnek: az apa apaság megállapitása iránt indithat pert a tudomásszerzéstöl számitva egy évig.
14!
Kár, hogy a bíróság nem fogad el akármilyen tetszhet, csak akreditált labor speciális tesztjét és az közelebb van a százhoz, mint az 50hez. Plusz ahogy az utolsó is írta, bírósági költségeket is a vesztesnek számoljak fel. Ezzel együtt igen szép összeg is lehet a vége.
Aki meg azt írta, hogy egy éven belül lehet: igazad van. Na és azt higy hhizonyitja a kérdező, higy apuka tudta kezdetektől ?
"Na és azt higy hhizonyitja a kérdező, higy apuka tudta kezdetektől ?"
Legegyszerűbben tanúkkal. Közös barátok, akik igazolják, hogy igen, adott időben együtt voltak. Ha a kérdező nem szakította meg mindenkivel a kapcsolatot és menekült külföldre, akkor már vélelmezhető, hogy az apukának tudnia kellett, hogy tőle terhes. Kész.
De felhasználhatók a közösségi média bejegyzések is. Sms-ek, email-ek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!