A kerdesem a kovetkezo lenne. Egy 3 eves kor alatti kisbabat
milyen gyakran es mily modon latogathat az apa?
Figyelt kérdés
Kulonvaltunk, en most jarok a terhessegem 4. Honapjaban, de mar most aggaszt a gondolat hogy egy kis csopp gyereket akinek az anyjara van szuksege, elvigyen magahoz.
Sajnos hiaba keresgeltem orakon keresztul, semmi konkretumot nem talaltam, hogy mennyi idore, milyen idokozonkent viheti el a gyereket, Ha elviheti?
Elore lathatolag meg tudjuk oldani gyamhatosag birosag stb nelkul, de szeretnek tisztaban lenni ezekkel a dolgokkal. Koszonom elore.is !
A 46%-os mindenhová csak odafröcsög. Frusztrált házirézi, semmi hasznos tanácsa nincs, ne foglalkozz vele.
2018. szept. 28. 08:54
12/17 anonim válasza:
"bar a nevere nem veheti, ezt nem engedem. Az apasagi nyilatkozatot alairjalairjay"
Ez nem egészen így van. Ha a nyilatkozat megtételekor ah apa az ő vezetéknevet akarja, te meg a tiedet, akkor ez egy külön bírósági eljárás lesz, mivel a név pong az egyik olyan dolog, amiről közösen kell dönteni.
2018. szept. 28. 09:00
13/17 A kérdező kommentje:
Engedelyezte hogy az en nevem vegye fel. A vedonom pedig tajekoztatott rola, hogy ezt megtehetem. Donthetunk rola hogy kinek a nevet veszi fel a pici.
Semmi szabaly vagy torveny nem foglalja magaba hogy a gyermeknek koteles vagyok az apja vezeteknevet adni. A vedom szavaival elve.
2018. szept. 28. 09:33
14/17 anonim válasza:
Érti olvasás, de mindegy.
Írtam, hogy ha az apa a saját nevet akarja, te meg a tiedet. Nyilván, ha egyetértés van, akkor az lesz a gy3 rek neve amiben megegyeztek
2018. szept. 28. 09:36
15/17 anonim válasza:
Egyébként 3 éves kor alatt sem lesz semmi baja a gyereknek, ha az apjukája elviszi magával 1-2 órára. Ha normális, megbízható ember persze... Valóban rád lesz a legnagyobb szüksége, de abban a kis időben esetleg el tudod végezni azokat a dolgokat, amiket a kicsivel együtt nem vagy csak nehezen. Vagy csak szimplán lesz egy kis időd csak magadra. Jó az, hidd el. Attól még ugyanolyan klassz anyuka leszel és az apa-gyerek kapcsolat is el tud mélyedni jobban. Házasságban élőknél is van olyan, hogy anyu elmegy fodrászhoz pl, addig apu van a gyerekkel... Persze nem 1 hónaposan gondoltam ezt, de szerintem fél éves kortól már nyugodtan. :)
2018. szept. 28. 09:37
16/17 anonim válasza:
A vezetéknév pusztán formalitás, ha el tudtátok dönteni, hogy kiét viselje, akkor tök mindegy. Ezen nem múlik semmi, ez csupán a kettőtök döntése. Nem ő "engedélyezi", hogy a te vezetéknevedet viselje a baba, ezt a öntést közösen hoztátok meg.
2018. szept. 29. 14:18
17/17 anonim válasza:
Apasagi nyilatkozat megkotesekor, nyilatkoznunk kellett a gyerek neverol is, kotojelesen kapja meg mindkettonkent vagy csak az egyikunket, ket eve szultem, en igy emlekszem, h akkor meg igy volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!