Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a kovetkezo helyzet...

Levente9G3 kérdése:

Mit tegyek a kovetkezo helyzetben?

Figyelt kérdés

Egyedul vagyok a szuleimnel (nincsenek testvereim), a szuleim, nagyszuleim utan 3hazat+foldeket+penzt,ekszereket orokolnek, de a csaladomban forradalom van... senki nem egyezik senkivel...

Az osszes vagyony le van zarva a konfliktusok miatt.

En olyan allapotban vagyok hogy meg takaritani sincs engedelyem a hazban.nem hogy szobam legyen stb.

A napokban lattam hogy nagymamam ekszereket adott valami rokonoknak ajandekul.... amiket a szuleim utan en orokolnem. Nem bizok a szuleimben sem, mert nem tartjak be a szavukat, nem lehet ertelmesen elbeszelgetni veluk.De a rokonokban sem bizok, mert ha nem is mondjak szemben, ok is vagynak az oroksegbol, tudva hogy csaladjuk, gyermekeik vannak es biztositanak a gyermekeik jovojuket, habar jogosan nincsen semmi reszuk, vegrendelet sincs irva.

En pedig egy elveszett 23 fiu vagyok, dolgozom a minimalberel, de igy is meggyujtottem egy jo penz-osszeget, [3500euro] csak hogy nem tudom mit is cselekedjek tovabb, belefektetnem a haz javitasaban, de ameddig semmi sincs a nevemen felek hogy kicsesznek velem es semmivel maradok.

2016. jún. 19. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
költözz el szépen.
2016. jún. 19. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Huzz el otthonrol.
2016. jún. 19. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen örökség?! Ki kell ábràndítsalak, NINCS ÖRÖKSÉGED!!!! Szüleid élnek, és MINDEN vagyonukkal azt csinálnak amit akarnak!Az nem a te pénzed!
2016. jún. 19. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a nagymamád él, azt csinál az ékszereivel, amit csak akar, annak adja akinek akarja! Ha ő meghal, akkor anyukád vagy apukád örökli és ő csinálhat vele ugyanúgy bármit. Ez még nem a Te örökséged, majd ha meghalnak! Már most ezen agyalsz??Te sem vagy különb a rokonaidnál!
2016. jún. 19. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen hozzáállást nagyon szánalmasnak tartom. Még a nagyszüleid is élnek, de te már fejben elköltöd a szüleid halála utáni örökséged is....felháborító.

Költözz el, dolgozz és építsd fel a saját életed önerőből ahogy a szüleid is és a nagyszüleid is tették.

Én is hasonló korú vagyok, a szüleimnek nagyon jól megy, még is eszembe sincs megrökönyödni azon, hogy képesek háborús emlékművet építtetni, sírkövet felújíttatni stb. Remélem örökké élni fognak és nem kell örökölnöm egy fillért se.

2016. jún. 19. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

te mérgezed is már őket, hogy az örökségről beszélsz??????

nekem dédi mamám 93 éves, benne van a korban mégsem az örökséget látjuk benne...

te még életükben azt nézed, hogy mit hagynak rád???

te nem vagy 100-as szerintem...

23F

2016. jún. 20. 08:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudsz mit tenni.Azt nem egészen értem,hogy "az összes vagyon zárolva van".Milyen vagyon?De mindegy is...A lényeg,hogy ha nincs olyan végrendelet,amiben szét van osztva az örökség,akkor a szüleid után Te és a testvéreid örököltök.De az még soká lesz.Ismerem ezt a helyzetet,amiben vagy.Neked,fiatalnak jó lökést adhat az élethez,ha örökölsz.Most van szükséged némi pénzre.Az én szüleim általában rendesek velem,de soha egy fillért nem kaptam az örökségekből(Már egyik nagyszülőm sem él),pedig én 32 éves vagyok és NINCS SEMMIM.A szülők gyakran nem veszik észre magukat.Mert persze AZ AZ Ő ÖRÖKSÉGÜK,de elfelejtik azt,hogy ők egy sokkal élhetőbb világban voltak fiatalok.Az idő majd eldönti ezt a dolgot.Bele kell törődnöd.Éld az életed!Legyél független tőlük!

A házra ne költs!

2016. jún. 20. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!