Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amelyik férfi nem segít...

Amelyik férfi nem segít semmit a gyerekvállalás után, az mire számított?

Figyelt kérdés
Szereti egyáltalán a párját az, aki ráteszi az összes terhet? Vagy ők azok, akik igazából nem akartak gyereket, csak addig lettek puhítgatva, hogy beleegyeztek, de úgy vannak vele, hogy “te akartad, akkor nesze, de engem ne háborgass vele”? Vagy mi van az ilyenek fejében?
2018. szept. 27. 14:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartja el a dolgozó férj. Kap gyedet, családi pótlékot, adókedvezményt. Én speciel dolgoztam is a gyerek mellett. De ha el is tartja egy házasságban egyik fél a másikat, az nem jelenti azt, hogy akkor szarhat a fejére, és csicskáztathatja. Legalábbis normáliséknál, akik szeretik és tisztelik egymást. Kölcsönösen, nem csak a nő a férfit.

Továbbá nem minden baba alszik naponta órákat, az én gyerekem pl. 10 perces blokkokban aludt. Jól kipihentem volna magama mellette... ja, és ha a gyerek alváidejében alszik anya, a házimunka mikor lesz megcsinálva, ha ugyebár a férjnek nem kell segítenie benne, és a gyerekkel se kell foglalkoznia?

2018. szept. 27. 18:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze, egy pár hónapos csecsemő mellett még általában tök jókat lehet szundizni (én mondjuk akkor sem aludtam, képtelen vagyok nappal aludni), de egy nagyobb mellett? Pláne egy év fölött, amikor a legtöbb már csak napi egyszer alszik. Én pl. olyankor főztem, teregettem, takarítottam, stb. Imádom, amikor azzal jönnek, hogy az anya úgyis alszik akkor, amikor a baba. Hát persze...

Mondjuk hála az égnek, nekem nem olyan férjem van, aki úgy érezte volna, hogy ő tartott el engem, amíg gyed-en voltam, vagy aki azt hinné, hogy az otthoni összes teendő egyedül az enyém.

2018. szept. 27. 19:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt azért helyzete válogatja.Párom egész nap nehéz fizikai munkát végez. Este hazajön, tök fáradt, de simán főz,mosogat vagy amire nem volt időm vagy lehetőségem a baba mellett,megcsinálja,kértünk is van+csomó kinti munka mely most rá hárul,a kicsi fürdetésénél mindig ott van és minden nap van Apa idő is. Sajnálom őt nagyon mert látom hogy nagyon fáradt,dehát ugye tudtuk hogy mit vállalunk. De igenis ennyi minden mellett a házimunka az én feladatom"lenne".
2018. szept. 27. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Kértünk helyett kertünket akartam írni
2018. szept. 27. 19:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Én ismerek ilyen párt. De ott pont az volt mint amit a kérdésben leírtál. A pasi húzta a gyerek témát, nem akarta, végül beadta a derekát hogy kuss legyen. Anyuka részben pótléknak is akarta a gyereket, hogy lefoglalja míg a férj játszik. Végül ez volt a meggyőző érv. Lett gyerek, semmit nem csinál, de ezt előre meg is mondta. Azóta megszületett a második, főleg anyagi megfontolásból.
2018. szept. 27. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!