Amelyik férfi nem segít semmit a gyerekvállalás után, az mire számított?
Nem tartja el a dolgozó férj. Kap gyedet, családi pótlékot, adókedvezményt. Én speciel dolgoztam is a gyerek mellett. De ha el is tartja egy házasságban egyik fél a másikat, az nem jelenti azt, hogy akkor szarhat a fejére, és csicskáztathatja. Legalábbis normáliséknál, akik szeretik és tisztelik egymást. Kölcsönösen, nem csak a nő a férfit.
Továbbá nem minden baba alszik naponta órákat, az én gyerekem pl. 10 perces blokkokban aludt. Jól kipihentem volna magama mellette... ja, és ha a gyerek alváidejében alszik anya, a házimunka mikor lesz megcsinálva, ha ugyebár a férjnek nem kell segítenie benne, és a gyerekkel se kell foglalkoznia?
Persze, egy pár hónapos csecsemő mellett még általában tök jókat lehet szundizni (én mondjuk akkor sem aludtam, képtelen vagyok nappal aludni), de egy nagyobb mellett? Pláne egy év fölött, amikor a legtöbb már csak napi egyszer alszik. Én pl. olyankor főztem, teregettem, takarítottam, stb. Imádom, amikor azzal jönnek, hogy az anya úgyis alszik akkor, amikor a baba. Hát persze...
Mondjuk hála az égnek, nekem nem olyan férjem van, aki úgy érezte volna, hogy ő tartott el engem, amíg gyed-en voltam, vagy aki azt hinné, hogy az otthoni összes teendő egyedül az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!