Ti mit tanultatok terhesség/gyed/gyes alatt?
Jelenleg 3 műszakban dolgozom,de lassan aktuális a babatéma. Gyerek mellől nem szeretnék visszamenni majd 3 műszakba, amikor eljön az ideje, így azt gondoltam, hogy tanulok valamit, amivel el tudok majd helyezkedni normális fizetésért... (Kisgyermeknevelői OKJ bizonyítványt, illetve óvodapedagógusi diplomát szereztem, de mint tudjuk, a fizetések botrányosak az óvodákban és bölcsődékben.)
Tehát, mit lenne érdemes tanulni? Vagy ti mit dolgoztok, amivel nem 130 ezret visztek haza és nem kell műszakozni?
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Magánóvodában és bölcsődében is gondolkodtam már, de ismeretségi körömben mondták, hogy nem fizet sokkal többet, és valóban "használva vannak" - ahogy az egyik válaszoló is írta.
(A lepontozónak üzenem, hogy ne nyomkodjon lefele féltékenységből, hanem menjen ő is tanulni valamit!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!