Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Esküvő után mikor lett gyereke...

Esküvő után mikor lett gyereketek?

Figyelt kérdés
Nektek mennyi idő után született az első gyereketek a házasság után? Illetve az esküvő napja után mikor döntöttetek úgy, hogy gyermeket szeretnétek?

2018. szept. 21. 21:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%

66%, őszintén, nem tökmindegy neked, hogy miért házasodnak mások? Úgy látszik neked feltétlenül muszáj jobbnak és különbnek érezned magad másoktól, hogy meglegyen a lelki békéd.

Képzeld, mi pár hónappal az esküvő után vállaltuk a gyereket, de ha hiszed, ha nem, nem ebből a célból házasodtunk. (De ha így lenne, akkor mi lenne?)

Tudtuk már előtte is, hogy szeretnénk gyereket, de ha nem jött volna össze soha, akkor se váltunk volna el.

Ennyi lelkisérült, frusztrált ember nincs az egész oldalon, mint a gyerekvállalás témaban, komolyan mondom.

2018. szept. 22. 14:30
 32/36 anonim ***** válasza:

30-31

Mondd, te hülye vagy? Teljesen?

EZT írtam:

"Mi nem gyereknemzési célből házasodtunk. A házasságkötés után 11 évvel beszéltük meg a dolgot, rá másfél évre meglettek az ikrek."

Erre te négy vagy öt hisztériás, kötekedő vagy most már mocskoldó pattogást eresztettél meg.

A válaszom a kérdezp kérdésére adott, releváns válasz volt, leírva a MI szempontjainkat. Ezen te annyira felhúztad magad, hogy azóta is hisztizel.

Idézlek: "őszintén, nem tökmindegy neked, hogy miért házasodnak mások? Ennyi lelkisérült, frusztrált ember nincs az egész oldalon, mint a gyerekvállalás témaban, komolyan mondom."

Talán vedd fontolóra a szavaid, és ne mások, egy kérdésre adott válaszán hisztériázz.

A "neked meg muszáj különbnek lenned" kezdetű hisztériáddal sem tudok mit kezdeni, én leírtam a MI szempontjainkat, amit annyira nem befolyásolt a tiéd, hogy őszintén: teszek rá.

Veled ellentétben, aki ezen pattogsz, hogy mást valamiben esetleg más motivál, mint téged, és a harmadik választ vagyok kénytelen írni neked a sorban ötödik belekötésedre, és hisztériádra.

Ha problémád van, oldd meg, és ne másokat akarj lábtörlőnek használni.

És szállj le rólam végre, mert egyre szánalmasabb, amit művelsz.

2018. szept. 22. 15:22
 33/36 anonim ***** válasza:

32-es vagyok, most látom, hogy a 28-as és a 30-as kötözködő különbözik a 31-es kötözködőtől.

Akkor hármótokra vonatkozik az írásom. Szálljatok le a többi emberről és a kérdésekre válaszoljatok.

Meg szedjetek magnéziumot, talán elmúlik tőle a tyúkketrec-hangulatotok.

2018. szept. 22. 15:26
 34/36 anonim ***** válasza:
Kérdező: és téged egészen pontosan mi motivált abban, hogy a "Fogzás" témakörben helyezd el a kérdésed?
2018. szept. 22. 15:28
 35/36 anonim ***** válasza:
Júniusban házasodtunk össze, 4 és fél éve voltunk együtt, 3 és fél éve éltünk együtt. A gyerekünk meg októberben fogant meg, terveztük.
2018. szept. 22. 22:53
 36/36 anonim ***** válasza:
Júliusban jöttünk össze, októberben megtörtént a lánykérés, akkor fogant a fiúnk is, decemberben össze költöztünk, akkor derült ki hogy babát várok. Áprilisban volt az esküvőnk, júliusban az első évfordulónkon született a fiúnk.
2018. szept. 24. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!