Esküvő után mikor lett gyereketek?
Figyelt kérdés
Nektek mennyi idő után született az első gyereketek a házasság után? Illetve az esküvő napja után mikor döntöttetek úgy, hogy gyermeket szeretnétek?2018. szept. 21. 21:58
1/36 anonim válasza:
Esküvő előtt született egy évvel!
2/36 anonim válasza:
Mi azért is házasodtunk össze mert éreztük hogy szeretnénk gyereket vállalni, nekem meg idili módon benne van a fejembe hogy apa és anya az férj és feleség.
Esküvő után kezdtünk el próbálkozni, 3 . hónapra sikerült.
3/36 anonim válasza:
"Nektek mennyi idő után született az első gyereketek a házasság után?"
Egy évvel később.
"Illetve az esküvő napja után mikor döntöttetek úgy, hogy gyermeket szeretnétek?"
Három hónappal később. Kb. azonnal össze is jött.
4/36 anonim válasza:
4 évvel később lett gyerekünk...3 évig nem is akartunk, majd miután igen a 3 hónapban összejött.
5/36 anonim válasza:
Azonnal szerettük volna, 6 évet kellett várnunk rá. A többiek szerencsére sokkal gyorsabban megfogantak. 😊
6/36 anonim válasza:
Négy év múlva.
Esküvő előtt hat évig jártunk együtt.
7/36 anonim válasza:
Májusban esküvő, júniusban lakás vásárlás, júliusban terhes lettem. Gyereket csak 2-3 év múlva szerettünk volna.
8/36 anonim válasza:
Már úton volt, 5 hónapos terhes voltam. hármasban mondtunk ki az igent:)
10/36 anonim válasza:
Semmikor. Nem akartunk gyereket, csak házasságot. Így is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!