Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők ti mennyit költöttetek...

Szülők ti mennyit költöttetek a gyereknek számítógépre?

Figyelt kérdés
Manapság minden köjök játszik a számítógépen, GTA, Fornite meg mit tudom én, ezekhez azért jó számítógép kell, és ahogy néztem elég durván el vannak szaladva a számítógép árak. Ti mennyit szántatok számítógépre a gyerkőcnek?
2018. szept. 21. 18:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%
Az én férjem sem 16 éves. Ő 0-24-ben előtte ült, most millió felett keres nettó havonta.
2018. szept. 22. 17:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, te a kérdésedben a játékok alapján kérdeztél.

Az én szemeben nem az a kocka, aki ezt választja hivatásának, hanem aki pl. nem bír leszakadni a fenti hülye játékokról. A kérdés ezzel kapcsolatos volt. Arra pedig egyetlen kanyit nem adok/adnék a gyerekemnek.

2018. szept. 22. 17:17
 13/18 anonim ***** válasza:
8%

#11: 0-24ben játszott a gépen? Az nem normális, akármit mondasz.

Nem a játékok ellen vagyok, én is szoktam játszani, párom is, a gyerekeim is. ÉSZSZERŰ HATÁROKON BELÜL.

És soha nem adnék ki játékok miatt félmillát egy gépre és nem finanszíroznám ezekhez az extra költségeket.

Látom nem nagyon tudják páran értelmezni a kérdést.

2018. szept. 22. 17:20
 14/18 anonim ***** válasza:

Programozott, játszott, olvasott, mindent gépen. Nyilván nem kizárólag csak játszott, de igen, voltak nyarak, amikor csak azt csinálta. Minden relatív,hogy mi a normális. Ő vakon elboldogul abban a világban, ahova mások csak kirándulni meg filmet nézni járnak. Ezt a tudást és magabiztosságot pedig ma értékeli a piac.

Ha valaki profi sportoló és 0-24-ben a medencében úszik, azt nem nevezi senki hülyének. A kockákat miért?

2018. szept. 22. 17:23
 15/18 A kérdező kommentje:

"Ha valaki profi sportoló és 0-24-ben a medencében úszik, azt nem nevezi senki hülyének."

Már hogy ne neveznék annak? Igen vannak olyan sportolók akik már betegesen és a saját egészségük kárára túlzásba viszik a sportot és nem hinném hogy ezt bárki normálisnak tartja.

2018. szept. 22. 17:59
 16/18 anonim ***** válasza:

#14: A kérdésben kifejezetten a játékokhoz szükséges gépekről volt szó. Fenntartom, hogy én, mint szülő, nem vagyok hajlandó játékok miatt milliókat költeni egy gépre, illetve kellékekre.

A lányom nyilván azért vehetett magának laptopot, mert az iskolához volt rá szüksége elsősorban, mert olyan szakmát választott, amihez rengeteg prezentációt kell csinálnia. Ezt pedig tökéletesen tudja is; első évben még gépírást is tanultak. Játszani nagyon ritkán szokott, a fenti pénznyelőkkel pedig soha. Ha sulihoz nem kell a gép, van, hogy hetekig elő sem veszi. De ettől még ő nem lesz kevesebb, sem informatikailag analfabéta. De nem az ő világa. Ő felhasználó. Mint ahogy én is vagy a család többi tagja. Ha valamelyik gyereknek olyan lett volna a beállítottsága, hogy ez érdekli, akkor nyilván segítek benne. De idióta játékokra nem vagyok köteles többszázezret költeni.

2018. szept. 22. 18:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, áruld el kérlek: játszottál valaha, akár csak 1 órát is egy minőségi játékkal jó gépen?
2018. szept. 22. 18:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Kinek mi a minőségi játék? Sorolj fel néhányat kérlek, mert így nem tudom beazonosítani. A fent említettek közül számomra egyik sem az. És semmi olyan, amiben pl. bármiféle erőszak van. Szóval olyanokat említs, légyszíves! Utána talán tudok válaszolni, bár nem tudom ez mennyiben befolyásolja, hogy játékra nem költök százezreket. Semmilyenre.
2018. szept. 23. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!