Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor (hány évesen) terveztek/...

Mikor (hány évesen) terveztek/terveztetek családot alapítani? Akik már alapítottak, nektek összejött? Jó volt úgy, ahogy terveztétek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az ilyesmi nem mindig tervezés kérdése. Én szinte kislány koromtól készültem az anyaságra. Mindig szerettem volna fiatal anyuka lenni. Most 25 vagyok, tudom, hogy a fiatal anyaságnak most lenne itt az ideje, DE annyi pozitív változás volt a közelmúltban az életemben, hogy szeretném még kihasználni, rengeteg tervem van és úgy érzem, néhány évig mégsem szeretnék kisbabát. De közben meg úgy érzem, hogy nyomásként nehezedik rám a "korom", a pároméról ne is beszéljünk, ő 9-cel több nálam. Rettenetes ez az érzés, úgy érzem, hogy nem tudok túllendülni rajta. Ti hány évesen alapítottatok családot?
2018. szept. 20. 15:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
26 éves voltam, mikor teherbe estem (27 mikor szültem). Ekkor már volt saját lakásunk, 2 autónk, stabil munkahelyünk, házasok voltunk. Így terveztük, jó volt így. 33 évesen szültem a másodikat, kicsit korábbra terveztük, de nem jött össze, de végül is így is jó, nincs akkora nagy korkülönbség köztük. Több gyermeket nem tervezünk, egy fiú, egy lány van, így most nagyobb ház és nagyobb autó a cél.
2018. szept. 20. 21:20
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

30 alatt szerettem volna az elsőt, még egyet tervezünk, de nem zárkózunk el kettő elől sem, de előbb lássuk mibe vágunk bele :) Az utolsót mindenképp mielőtt a férjem 40 lenne.

Tanultam, karriert építettem, meg régóta vagyunk együtt így kiélveztük a nyaralásokat együtt élést is kettesben.

Most várjuk az elsőt, pár héten belül érkezik. Férjem hónap végén lesz 31 én október végén 28.

2018. szept. 20. 22:35
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Én 24 voltam a párom 30 mikor a kisfiúnk született.Igazából még nem terveztük vagyis tervbe volt 1-2 év távlatában,de ennél jobban nem is alakulhatott volna. Most 32 vagyok és nagyon szeretnénk egy kistesót.
2018. szept. 21. 10:33
 14/15 anonim ***** válasza:
87%
Minimum négy gyereket terveztünk. Az első születésénél én 20 voltam, párom 33. A feltételek adottak voltak, a saját házunkba vittük haza a picit. A másodiknál én 22, a párom 35 volt. A harmadiknál én 25, párom 38. A negyediknél én 27, párom 40. Itt úgy volt hogy megállunk hiszem minden úgy alakult ahogy szerettük volna. Aztán 34 évesen ikreknek adtam életet.
2018. szept. 21. 23:29
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

Nem akartam szülni. Aztán gondoltam azért 26-27 évesen majd talán.

Most 26 leszek, semmi kedvem, most házasodtunk, épitkeztünk, szeretném még kettesben élvezni az életet, viszonylag szabadon eldönteni, hogy na most fogom magam és elutazunk, annyi minden van még amire gyerek előtt vágyok. Közben meg mégis bennem van, hogy 30 alatt kéne szülni. Meg mivan ha nem jön össze simán? A férjem 34 éves, nem szeretném, hogy 40 évesen legyen kisbabás szülő.

2018. szept. 28. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!