Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Örülnétek, ha Karácso...

Anyukák! Örülnétek, ha Karácsonykor nem kellene otthon semmit csinálni, hanem elutazna a család?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy nincs rokonlátogatás, nincs órákig tartó készülődés, főzés, hanem mondjuk 23-27-ig vagy tovább elutazna a család valahová belföldre vagy külföldre.

Ha örülnétek, miért, ha nem, miért?

2018. szept. 19. 12:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
55%
De ajánlom menj próbáld ki ;)
2018. szept. 19. 15:11
 32/40 A kérdező kommentje:
Igen, a havas tájon egy kis házban, mint a Last Christmas klipben.:)
2018. szept. 19. 15:13
 33/40 anonim ***** válasza:
52%

Mi a férjemmel karácsony előtt pár hèttel, de volt olyan, hogy közvetlen előtte voltunk hotelben pár napra pihenni.

Ott akkor màr karácsonyi hangulat van, zenék, fa, lazulunk... tavaly vittük a kisfiúnkat is. Mikuláskor voltunk, így a télapó is ott volt :)

Utána viszont otthon, családi körben kèszülődünk.

2018. szept. 19. 15:21
 34/40 anonim ***** válasza:
76%

32

Igen, az eléggé szép. Volt szerencsénk egyszer ilyen környezetben karácsonyozni, egy hatalmas rönkházban, egy hatalmas erdőben, hegyen, egy másik kontnensen.

Gyönyörű volt :)

Sokban nem különbözött az otthonitól, mert mindent ugyanúgy csináltunk, de csodás volt.

2018. szept. 19. 15:44
 35/40 anonim ***** válasza:
13%

#27 látom megfogtad a lényeget ;) és most örülj, hogy lepontozhattál, egy teljesen egyszerű kérdésnél :)

Szép napot neked!

2018. szept. 19. 15:49
 36/40 anonim ***** válasza:
13%

35

Neked mi bajod van? Én nem pontoztalak le.

27-es.

2018. szept. 19. 15:51
 37/40 anonim ***** válasza:
84%

Nem olvastam a válaszokat.

Nálunk hasonló lesz, szüleim kimennek nővéremhez karácsonykor, én inkább maradok.

Mielőtt itt bárki leszedné a fejem, azért döntöttem így, mert nekem unalmas napokat ülni egy házban, mikor ott a nagyváros, lehetne menni múzeumba és ilyen mindenféle helyre, nem érdekel a hideg, ha már egyszer eljutottam oda. De szüleim, testvérem nem ilyen mászkálós, meg őket jobban érdekli az unoka. Pedig szeretem a nővérem lányát, de nekem (bármilyen fájdalmas is egyeseknek) nem ő a fő "attrakció", hanem a nagy része, ami miatt jó elmenni Németországba.

Meg a barátnőimmel eggyut fogunk Szilveszterezni, találkozni a két ünnep között, szóval inkább velük lennék. Hála az égnek, szüleim ezt megértik teljes mértékben, anya is azt mondja, ilyen fiatalon (21 évesen) ő is így tenne.

Szóval már nagyon várom, hogy végre enyém legyen a ház (nem azért, hogy bulit rendezzek, hanem hogy végre egyedül legyek teljesen. Ha hajnali 3kor sütit akarok sütni,nincs akadálya, meg kertes házunk van, nem zavarna senkit). Mondjuk alapból is nagyon introvertált vagyok, nagyon szeretek magamban lenni, de azért a rokonságot majd megnézem azért.

20/lány

2018. szept. 19. 17:07
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Soha meg sem fordulna a fejunkben, mi imadjuk a karacsonyt, a keszulodest, stb. A sutest fozest is lehet ugy utemezni, hogy Szenteste ne a padlon vegezd a faradsagtol.
2018. szept. 19. 19:51
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne ez sem rossz, de inkább nem.

Szeretek sütni, díszíteni, éjféli misére menni. Szeretem a Karácsonyt, és nem akarom megúszni, túlélni, hanem várni, készülődni és átélni.

2018. szept. 20. 18:11
 40/40 anonim ***** válasza:
Nem vagyok anyuka, de eszembe se jutna. Utazni egész évben bármikor lehet, karácsony meg csak egyszer van egy évben. Én is azoknak a táborát erősítem, akik már idejekorán karácsonyi lázban égnek, imádom :) A sütést-főzést meg lehet oldani, a rokonlátogatás meg egyszer úgyis véget ér. Amikor gyerek voltam én sem szerettem, most felnőttként sem rajongok érte, de bármit megadnék azért, hogy legalább egy kicsit gyerek legyek megint és meglegyen ugyanaz a varázs, ami akkor volt... mikor még nagyszüleim is voltak :)
2018. szept. 23. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!