Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Örülnétek, ha Karácso...

Anyukák! Örülnétek, ha Karácsonykor nem kellene otthon semmit csinálni, hanem elutazna a család?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy nincs rokonlátogatás, nincs órákig tartó készülődés, főzés, hanem mondjuk 23-27-ig vagy tovább elutazna a család valahová belföldre vagy külföldre.

Ha örülnétek, miért, ha nem, miért?

2018. szept. 19. 12:30
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
52%

Mivel tölünk a család minden része messze lakik, így kb minden 2-3-ik karácsonykor mi utazunk a családhoz, máskor meg ök hozzánk. Mikor nem itthon karácsonyozunk azért tényleg sokkal kevesebb dolgom van.

A nagy álmom, hogy 25-én reggel repülöre ülni és a karib térségbe utazni. Azért csak 25-en mert szenteste az ajándékozás a gyerekekkel elég bonyolult lenne egy hotelben. Többször voltunk már a karib térségben, de sajnos az árak karácsonyra dupla annyiba kerülnek!!!

2018. szept. 19. 12:49
 12/40 anonim ***** válasza:
88%
Nem, illetve ha utazni lenne kedvem/kedvünk akkor sem a karácsonyi tennivalók elől menekülnék, mert azt úgy csinálom, ahogy kedvem van, ha 1 sütit sütök, akkor 1-et, ha 10-et, akkor 10-et, vagy, ha olyan kedvem van, akkoregyet sem, inkább rendelek, sose értettem, hogy felnőtt emberek miért nem képesek a saját elképzeléseik szerint élni az életüket.
2018. szept. 19. 12:51
 13/40 anonim ***** válasza:
76%

Nem utaznék el, és pont a gyerekek miatt. Az egész karácsony róluk szól számomra, jó látni, mennyire szeretik a megszokott rituálékat, hogy izgulnak stb.

Ha nem lenne gyerekem, simán elutaznék (a Karib-térség megfelelne nekem is :)), amíg nem voltak, magasról tettem a karácsonyra, kényszernek éltem meg.

2018. szept. 19. 12:58
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csaladfuggo. Mi sokat utazunk, de még sosem töltöttük másutt az ünnepeket.

Tavaly 24- én érkeztünk haza, most a szilveszter utáni napokat választottuk. Az ünnepek és a két ünnep közötti időszak a családé, keresztül kasul látogatjuk egymast.

Az sem baj, ha más szívesen tölti a karácsonyt egy szállodában, de nekünk jelenleg ez a megfelelő.

2018. szept. 19. 12:58
 15/40 anonim ***** válasza:
76%
Nem akarnék utazni mert én szeretek sütni,fözni készülődni. Maradi vagyok ilyen téren de nem fogok annyi pénzt kiadni egy tányér éttermi kajáért,amennyiből máskor 1 hétig főzök. Ilyenkor diszitem a lakást,karácsonyi dalokat hallgatunk,együtt van a család. Nem cserélném el ezt az érzést semmire.
2018. szept. 19. 13:05
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szempontból igen, hogy a férjem amerikai és a családja is ott él így hol itt hol ott vagyunk. De azt hogy egy hotelben legyünk azt nem szeretném, nem lenne meg a hangulata. Én szívesen sütök-főzök egy bizonyos pontig, a halászlé az egyedüli melós de azt közösen csináljuk.
2018. szept. 19. 13:10
 17/40 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell se rokont látogatni, se órákig készülődni, se főzni, ha nem akar valaki.

Nekem öröm a hazat feldíszíteni, a szeretteimet vendégül látni, sütni fozni nekik, nem pedig szenvedés.

Utazz el, ha akarsz

2018. szept. 19. 13:14
 18/40 anonim ***** válasza:
81%
Mindenkinek olyan Karácsonya van, amilyenné teszi. A miénk szép és meghitt, imádok dekorálni, sütni, csomagolni, rokonozni, szóval semmi pénzért nem hagynám ki.
2018. szept. 19. 13:17
 19/40 anonim ***** válasza:
63%
Én szeptembertől karácsonyi lázban égek, semmi pénzért nem mennék ilyenkor sehova.
2018. szept. 19. 13:19
 20/40 anonim ***** válasza:
82%

En annak orulnek ha elutazna engem meg otthonfelejtenenek. Az lenne am csak igazán jo.

Mamipihi, puncs, fetrenges, gyalazatosra zabalnam magam mezeskalaccsal. Es sorolhatnam

2018. szept. 19. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!