Anyukák! Örülnétek, ha Karácsonykor nem kellene otthon semmit csinálni, hanem elutazna a család?
Arra gondolok, hogy nincs rokonlátogatás, nincs órákig tartó készülődés, főzés, hanem mondjuk 23-27-ig vagy tovább elutazna a család valahová belföldre vagy külföldre.
Ha örülnétek, miért, ha nem, miért?
Mivel tölünk a család minden része messze lakik, így kb minden 2-3-ik karácsonykor mi utazunk a családhoz, máskor meg ök hozzánk. Mikor nem itthon karácsonyozunk azért tényleg sokkal kevesebb dolgom van.
A nagy álmom, hogy 25-én reggel repülöre ülni és a karib térségbe utazni. Azért csak 25-en mert szenteste az ajándékozás a gyerekekkel elég bonyolult lenne egy hotelben. Többször voltunk már a karib térségben, de sajnos az árak karácsonyra dupla annyiba kerülnek!!!
Nem utaznék el, és pont a gyerekek miatt. Az egész karácsony róluk szól számomra, jó látni, mennyire szeretik a megszokott rituálékat, hogy izgulnak stb.
Ha nem lenne gyerekem, simán elutaznék (a Karib-térség megfelelne nekem is :)), amíg nem voltak, magasról tettem a karácsonyra, kényszernek éltem meg.
Szerintem ez csaladfuggo. Mi sokat utazunk, de még sosem töltöttük másutt az ünnepeket.
Tavaly 24- én érkeztünk haza, most a szilveszter utáni napokat választottuk. Az ünnepek és a két ünnep közötti időszak a családé, keresztül kasul látogatjuk egymast.
Az sem baj, ha más szívesen tölti a karácsonyt egy szállodában, de nekünk jelenleg ez a megfelelő.
Nem kell se rokont látogatni, se órákig készülődni, se főzni, ha nem akar valaki.
Nekem öröm a hazat feldíszíteni, a szeretteimet vendégül látni, sütni fozni nekik, nem pedig szenvedés.
Utazz el, ha akarsz
En annak orulnek ha elutazna engem meg otthonfelejtenenek. Az lenne am csak igazán jo.
Mamipihi, puncs, fetrenges, gyalazatosra zabalnam magam mezeskalaccsal. Es sorolhatnam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!