Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha valaki rendsze...

Mit tehetek, ha valaki rendszersen kamu profilokról degradáló üzeneket küld a kisbabám kinézetéről?

Figyelt kérdés
5 hónapos a kislányom és megszületése óta folyik ez. Már nincs róluk látható kép, a borítóképemen sem ő van, a profilképemen is egyedül én, de jönnek és jönnek az üzenetk. Ír 1 üzenetet kamu profilról, azt letiltom, eltelik 1-2 hét és újról... Nem lehet sajnos az ismeretlen üzeneteket letiltani, csak az ismerősnek jelölést... Olyanokat ír, hogy szörnyszülött a lányom, látszik rajta, hogy beteg... Makk egészséges, szép kislány amúgy, de örökölte az én vonásaimat, tehát már látszik, hogy pl nagyobbacska orra lesz és erősebb áll, nekem is nagy orrom és erős állam van. Mit lehet ezzel kezdeni?:/ arról fogalmam sincs, hogy ki lehet, de kívánta már a halálát stb... fenyegetés miatt feljelenteni nem tudom, úgy konkrétan fenyegetni nem szokott, de akkor is zavaró ez a zaklatás
2018. szept. 16. 22:24
 1/10 Zoequeen ***** válasza:
57%
Írd meg neki hogy az öve se lehet szebb ha a te lanyoddal foglalkozik es biztos csak feltekeny tudom h bant de ezen röhögni kell biztos h szep kislany;)
2018. szept. 16. 22:29
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Deaktiválnám a profilomat, míg abba nem hagyja és a rendőrség segítségét kérném, hogy legyen nyoma annak, hogy fel akarok jelenteni valakit, mert halálosan megfenyegette a gyerekemet. Ha senki nem segít, akkor magánnyomozó segítségét kérném. Nem hagynám annyiban, míg pofán nem vághatom.
2018. szept. 16. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Be lehet állítani, hogy keresőben ne jelenjen meg a profilod. Igaz, ennél is van kiskapu (pl ismerősnél kikeres téged, ha nyilvános az ismerőslistája, vagy szerez külön linket a profilodról), de hátha.
2018. szept. 16. 22:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sőt, azt is be lehet állítani, hogy idegenek ne küldjenek üzenetet. Ez talán jobb megoldás lehet.

Előző voltam.

2018. szept. 16. 22:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Zaklatásért is fel lehet jelenteni valakit.
2018. szept. 16. 23:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Letiltanám az idegenektől üzenetfogadást, és feljelenteném zaklatásért
2018. szept. 17. 02:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Feljelenteném.
2018. szept. 17. 06:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
De igen, zaklatásért fel lehet jelenteni, és ip cím alapján kinyomozzák ki az. Hidd el, mivel kisgyerekről van szó, foglalkozni fognak az üggyel. Ezt meg lehet mondani neki. Vagy pedig egyszerűen nem nyitod meg az üzeneteket ha ír, figyelmen kívül hagyod. Facebooknak mindig jelented hogy kamu a profil.
2018. szept. 17. 07:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Azonnal feljelentést tennék, most írogat, később..? Ez egy beteg ember, rosszakaród. De gyerekről aki ilyeneket képes írni, hidd el, hogy valami súlyos mentális problémája van, bármikor veszélyt jelenthet rátok.

2. Egy számítógépes zseni simán kideríti, ki az aki írogat.

2018. szept. 17. 09:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. szept. 17. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!