Pelenkás gyerekednek van drágább, jópofa trikója?
Még pelenkás a fiam (remélem már nem sokáig), két és fél éves. Hát most, mi számít drágábbnak... Egyszer vettem egy body-t a Lucky Vampire Gang-től, mert nagyon jópofa minták vannak, gondoltam, majd veszek többet is, meg veszek olyat is, ami felnőtt, női felső, és egyforma, de aztán nem került rá sor, mert hiába jópofa, a minősége bóvli. Pár mosás után elkezdett leperegni a minta, meg a varrás is felfeslett, lyukas a hónalj résznél.
A jópofa pólókat inkább kapni szoktuk, pl. még egy éve barátnőm turkált egy nagyon jó fehér pólót, amin egy sárga háromszög van egy felkiáltó jellel és alatta felirat "No volume control", na az haláli :D Kár, hogy már kinőtte.
Én amúgy nagyon szeretem a body-kat, mert nem csúszik fel, és vannak jópofák, vagy csak szimplán szép színűek. De így melegben (mármint ami nemrég volt) inkább póló vagy trikó. A pelussal nincs gond, hiszen azért van nadrág is rajta, de amúgy egy szál pelenkában is elvan, nem csúszik le nekünk, hiszen úgy rakom rá, hogy kellően szorosra, és maximum akkor csúszik, ha tele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!