Milyen a pelenkás szemetesetek van?
Linkeljetek már róla képet légyszives. Hol vettétek és mennyiért?
2hete kb folyamatosan szemetes kukákat nézegetek amibe majd a használt pelenkát dobom. A legegyszerűbb billenőfedeles kuka is több mint 3ezer forint.....kész vicc, hogy képesek ennyit elkérni egy kukáért. Egyébként szolnok megyében lakom, javasolhattok valami boltot ahova érdemess elmennem, ahol nem drágák a kukák. 100ft-os boltokban azt hittem olcsón kapok, de nem...
26hkm
Nekem van. És áldom az eszem, hogy a kakis, büdös pelussal nem kell kirohangálni a szakadó esőbe, úgy, hogy a gyerek egyedül van benn. Mert egy kakis pelus borzalmas büdös bír lenni. Ja meg az sem utolsó, hogy nem tudja kiszedni belőlük a pelust. Mert az jó móka egyébként neki.
1. Angelcare volt, nagyon jó, csak ajánlani tudom, csak a kicsi fiam letörte a tetejét.
2. Tommy Tippe: borzalas, ilyet ne vegyél, mert körülményes használni és büdös is.
nekünk ilyen van
hónapokig lelkesen vettem a jó drága után töltőt bele.feleslegesen.ugyanis az anyatejes kaki nem büdös.elég lett volna bele egy sima szemeteszsák.ez a kuka nagyon jól zárja a szagot.most már két éves a fiam,és sima szemeteszsákot teszek bele nagyon régóta,és van benne egy zselés illatosító.két-három naponta viszem ki.és semmi szag nincs a fürdőszobában.
a sima billenős viszont nem jó,mert abból kijön a szag.vegyél uzsonnás zacsit,aztán a pelenkát egyesével abba csomagold,és nyugodtan tedd a háztartási hulladék közé,amíg csak anyatejes.az meg hogy beruházol -e egy szagzárós kukára,a pénztárcádon múlik.szerintem biztos lehet használtan venni
Én a kakis pelust belerakom kis uzsis zacsiba, és úgy a kukába.
Panel, nem tudok minden egyes kakis pelussal lerohanni a nagykukához a földszintre. Naponta egyszer visszük le a szemetet.
Nyáron a nagy melegben még a kis zacsiból is kijött a kakaszag, akkor használtam az angelcare pelenkatartó kukát, de olyan drága hozzá az utántöltő, hogy tényleg csak a nyári nagyon meleg hónapokban használtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!