Ne mondjátok már, hogy Ti nem fenyítitek a gyerekeiteket?
Figyelt kérdés
Voltunk a feleségemmel, házasoknak rendezett találkozón, ráadásul reformátusoknak rendezték, beszerveztek minket is, jó volt, mert mindég azon izgultam, hogy kiderül, megtudják, hogy mi ha kell, hát bizony oda-oda csapunk a kölyköknek, mert ha teljesen értetlenek és elfogyott már minden érv, akkor és ott le kel rendezi őket, mert csak így értenek, ki kell alakítani a határokat, mit lehet és mit nem az ő, és a mi érdekünkben, maximum három havonként, de volt már kétszer is egy hónapban, és most beszélgetve a többi szülővel, hát meg nyugodtunk, mert mondják, hogy bizony náluk is ugyan így működik ez a dolog, csak az a sok álszent bánt akik azt nyomatják mindenhol, hogy "meg kell beszélni a gyerekkel, mert az erőszak erőszakot sül majd..."2018. szept. 8. 17:27
21/22 anonim válasza:
Jaja, soha senki nem ütött oda... Érdekes, pár órája volt egy ugyanilyen kérdés, ott pont ellentétes válaszok születtek...
22/22 anonim válasza:
Engem bizony elpaholtak parszor gyerekkoromban. Megse lettem se degeneralt, se lelkibeteg. 😉 Es imadom a szuleimet. De van egy 10 eves lanyom. A mindenem. Imadom
Egyszer csaptam ra par eve..de azota is banom.. Inkabb kiabalni szoktam vele (ha mar nagyon indokolt), de azt is kerulom.. nem is szereti a gyerek se. Nalunk mukodik az, h este lefekveskor (is) odabujik hozzank es megbeszeljuk mit es hol rontottunk el..es az miert rossz. En igy nevelem. Egyelore mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!