Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek cikizhető az a...

Szanyú kérdése:

Szerintetek cikizhető az a név hogy Novák Ármin?

Figyelt kérdés

2018. aug. 31. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Nem divat csufolni?? Oo dehogynem sajnos. Sokszor egyre durvabban.

De igazuk van az előttem íróknak, nem kell ahhoz furcsa vagy extra név hogy csufolodjanak.

Nekem nem rossz a Novák Ármin és nagyon erőltetett ez is hogy kár van benne, ez nekem már nagyon szőrözés

2018. szept. 2. 07:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogy Kár min?

Hát szerintem okés, max egyszer észreveszik,azt annyi; pl én ismerek olyat, hogy

K. Anna; és egyszer iskolában így írták fel a táblára a neveket; és az picit összeolvasva Kanna; de szerintem nem szívatták vele pl őt. Csak egyszer észrevették, és közölték vele, aztán megjegyezték csak érdekes aztán nem foglalkoztak vele. Amúgy pl vannak a Kis Orsolyák, és akkor nekik pl állítólag mindenki elsüti , hogy ki sorsolja ki, és mit sorsol ki, és mindenki azt hiszi magáról, hogy ő az első; akinek eszébe jut:D:D:D Amúgy ezt nem tom, én szerintem már megszokták:)

2018. szept. 2. 13:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkienk! Igazából én attól félten hogy Novák ármin az majd Kárminos lenne és az már olyan mint a kármenka...:D
2018. szept. 2. 18:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hidd el, a mai 3-15 éves korosztály kb 1%-a tudja mi az a kármin.
2018. szept. 2. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi meghallgattuk a Carmina Burana-t énekórán:) Meg pl asszem a Kémkölykökben, vagy valami ilyesmi filmben Carmen a csaj; meg most eszembe jutott még a South Parkban az egyik gyerek Cartmen. Amúgy esetleg pl egy kompenzáló nevet lehetne a végére biggyeszteni, vagy akár közé is, de inkább a végére, ha Ármin lenne a megszólítás, akkor utána a végére odacsapni egy kompenzáló-nevet; bár szerintem nem feltétlenül szükséges. Asszem nem szükségszerű mindenképpen. Szerintem jól van ez így. De esetleg ami a végére odacsapható , pl Dezső, Péter, Ferenc, Levente, Olivér, Artúr, István, Pál, Zsolt, Zoltán, László, Patrik, Gábor, Márk, Balázs, József, Ignác, Zsombor, Csanád, Jusztin, Lóránt, Bálint, Alfréd, Bertold, Máté, Bence, Bendegúz, Endre, András; amúgy asszem a kompenzáló nevek se veszik el tökéletesen, legalábbis mind közülük nem; de jól van ez így:)
2018. szept. 2. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!